Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Inspecties

Geplaatst op 17 oktober, 2017

De inspecteurs van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (het onafhankelijk bureau dat de driejaarlijkse kwaliteitscontroles voor ons uitvoert) hebben nagenoeg alle locaties bezocht die voor dit jaar op de planning staan. Wij willen u hartelijk danken voor uw medewerking.

Voor de gast is het belangrijk dat alle Trekkershutten binnen ons netwerk voldoen aan de verwachte kwaliteit. De inspecteurs bekijken uw Trekkershut dan ook vanuit dat oogpunt. Zijn er in het inspectierapport herstelpunten genoemd? Meld het ons zodra deze zijn uitgevoerd, liefst per e-mail. Wij kunnen dan de status aanpassen en de goedkeuringssticker voor op het gevelbordje aan u toesturen. Het is voor ons heel prettig om het inspectieseizoen eind december af te kunnen sluiten. Mocht u toch (herstel)werkzaamheden over het jaar heen tillen, meld het ons dan even.

Het kan zijn dat u het inspectierapport of de goedkeuringssticker nog niet heeft ontvangen. Helaas is er op bureau een achterstand ontstaan in de afhandeling van de rapporten, excuus hiervoor. We doen ons best de achterstand snel weg te werken en u zo snel mogelijk alles door te sturen.