Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Nieuw regeerakkoord in Nederland

Geplaatst op 17 oktober, 2017

Gisteren is het nieuwe regeerakkoord in detail naar buiten gekomen, na de langste formatie ooit. Een aantal afspraken vallen op: de btw-verhoging en de verlaging van de winstbelasting, de contracten voor seizoensarbeid en investeringen in een duurzame leefomgeving.

De RECRON, brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland, heeft alle voorgestelde maatregelen die een effect hebben op de recreatiesector op een rijtje gezet. Wij houden de politieke ontwikkelingen in de gaten en de gevolgen voor u als ondernemer met Trekkershutten