Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Vaststellen adviesprijzen

Geplaatst op 17 oktober, 2017

Er zijn veel verschillende types gasten die gebruiken maken van een Trekkershut. Een groot deel zijn de echte ‘trekkers’, gasten die van Trekkershut naar Trekkershut wandelen of fietsen. Zij zijn dan op zoek naar accommodaties met gelijkwaardig comfort voor ongeveer dezelfde prijs. Om de eenheid in het netwerk van Trekkershutten te behouden, geven wij als De Groene Koepel adviesprijzen.

Wij adviseren u om het tarief voor uw Trekkershut niet te veel te laten afwijken van deze adviesprijzen. Zo blijft het voor de gasten duidelijk voor welk budget ze gebruik kunnen maken van de verschillende Trekkershutten. We krijgen af en toe het bericht van gasten dat ze het vervelend vinden dat er voor dezelfde soort accommodatie prijzen worden gehanteerd die ver uit elkaar liggen. Hierdoor zien ze de meerwaarde van het netwerk niet meer. En dat is jammer.

Adviesprijzen voor 2018
In onderstaande tabel ziet u de adviesprijzen voor de oorspronkelijke Trekkershutten. Heeft u een ander model, dan kunt u kijken naar het aantal personen en de geboden faciliteiten in de hut. Vandaaruit kunt u de tarieven voor het komende jaar bepalen. Heeft u hier vragen over, bel of mail ons gerust.

Voor 2018 zijn de adviesprijzen:

oorspronkelijke types # personen minimaal aanwezig
Trekkershut Standaard € 40,- 4 kooktoestel
Trekkershut Plus € 50,- 5 keukenblok met stromend water
Trekkershut Comfort € 60,- 4, in twee kamers keukenblok, toilet
Trek-in € 75,- 6 keuken, toilet, douche
Trek-in Junior € 70,- 4 keuken, toilet