Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Twee nieuwe duurzame Trekkershutten: Trek-in® Maxim en Trek-in® Arrow

Geplaatst op 30 november, 2017

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur presenteert momenteel op de Recreavakbeurs in Hardenberg twee nieuwe Trekkershutten: de Trek-in® Maxim en de Trek-in® Arrow. Deze twee nieuwe energiezuinige en onderhoudsvriendelijke accommodaties zijn bekleed met inlands lariks uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer. Het ontwerp van de Trek-in Maxim en de Trek-in Arrow laat duidelijk de hand van architect Tim van der Grinten zien, die ook de eerste Trek-in heeft ontworpen.

Trek-in®
In de reeks Trek-in® zijn het kenmerkende design en duurzaamheid in materiaalkeuze, onderhoud en gebruik belangrijke pijlers. Op basis van de ervaring met de eerste Trek-in uit 2012 zijn de vernieuwde modellen geheel aangepast aan de wensen van de huidige gast en aan de actuele norm voor duurzaam bouwen.

Trek-in Arrow bij dag en bij nacht

Trek-in Arrow bij dag en bij nacht

Trek-in Maxim uitzicht naar buiten

Trek-in Maxim uitzicht naar buiten

De Trek-in Maxim is het vernieuwde model van de eerste Trek-in, die als duurzame Trekkershut in 2012 op de markt is gekomen. Het opvallende design en het duurzame karakter maakt deze Trekkershut erg populair bij gasten. Ondernemers zijn enthousiast over de bezetting en de terugverdientijd. Op zes van de negen locaties is al snel een tweede Trek-in geplaatst. Omdat deze echter niet meer in productie is, heeft de ontwerper een nieuw model uitgedacht.

Unieke beleving
Alle modellen van de Trek-in bieden de gasten een ultieme vakantiebeleving. Geplaatst in een passende omgeving hebben de vakantiegangers door de ruime ramen het gevoel midden in de natuur te zijn. De Trek-in Maxim biedt ruimte voor vier tot zes personen en is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen die op pad gaan in eigen land. De Trek-in Arrow voor twee personen is ontworpen voor die vakantiegangers die alleen of met zijn tweeën eropuit trekken. Ze zijn mede ontwikkeld door ARCON houtbouw. Hun projecten zijn doordacht in ontwerp, houtsoort, afmeting en detaillering.