Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Elna – Nieuwe bedrijfswagen van Auto Winkelhorst voor Goorzicht

Geplaatst op 7 december, 2017

ELNA
za 9 dec 2017

Nieuwe bedrijfswagen van Auto Winkelhorst voor Goorzicht

AALTEN – Op de grens van Aalten en Lichtenvoorde ligt camping en zalencentrum Goorzicht. Al meer dan 50 jaar een gezellige familiecamping, waar sinds kort de jonge generatie het stokje van de oprichters begint over te nemen: Steffen te Dorsthorst en zijn vriendin Ester Lammers. Enthousiast zetten zij hun bedrijf in de markt, en daarbij past uitstekend de onlangs bij Auto Winkelhorst aangeschafte nieuwe bedrijfswagen, helemaal getooid in de frisse en nieuw ontworpen huisstijl van Goorzicht.

Lees verder op deze website.