Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Overnachtingscijfers 2017

Geplaatst op 22 december, 2017

Het doel van de promotie van het netwerk van Trekkershutten is natuurlijk om meer gasten voor uw Trekkershut te krijgen. De populariteit van Trekkershutten leiden we onder meer af uit de overnachtingscijfers. Mede op basis daarvan maken we dan onze marketingplannen om nog meer mensen te laten weten hoe leuk het is om in een Trekkershut te overnachten!

We zijn erg benieuwd of de cijfers van (lichte) groei die wij zien in onze marketingkanalen, zoals de website en social media, zich ook laat vertalen in daadwerkelijke overnachtingen.Deze cijfers brengen wij nooit herleidbaar naar één specifiek terrein naar buiten. Het gaat er vooral om een goed algemeen beeld te krijgen.

 

Heeft u een Natuurkampeerterrein? Let dan op, de overnachtingscijfers voor uw Trekkershut geeft u door per hut, niet per persoon.

In de backend vult u gemakkelijk uw aantallen in, zoals hieronder te zien. De backend bereikt u via https://beheer.degroenekoepel.nl/.