Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Raad van Toezicht

Geplaatst op 22 december, 2017

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur heeft een toegewijde Raad van Toezicht. Hierin zijn verschillende organisaties uit de recreatiebranche vertegenwoordigt. Na afloop van de decembervergadering hebben we afscheid genomen van Liesbeth Hermanussen. Zij was acht jaar lang als afgevaardigde vanuit Gastvrije Landgoederen én eigenaar van Natuurkampeerterrein Landgoed Barendonk en met zeven verschillende Trekkershutten erg betrokken bij De Groene Koepel. Wij danken Liesbeth voor haar inzet, ondernemerschap, inbreng en inspiratie!

Vanuit de Federatie Particulier Grondbezit volgt Adriënne Vriesendorp haar op. Vanuit Het Nationaal Groenfonds is Willem Meijers de Raad komen versterken. Ook met hen zullen we weer met plezier de samenwerking aan gaan.

Voorzitter Peter Rehwinkel overhandigt een afscheidscadeau aan Liesbeth Hermanussen