Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Schaalmodel Trekkershut

Geplaatst op 22 december, 2017

We hebben een model van de standaard Trekkershut, die we eerder hebben gebruikt op verschillende beurzen. Het is een echte aandachttrekker, ook doordat er een lampje inzit dat aangaat met een handdynamo! We gebruiken hem niet meer, vooral omdat hij wat groot is. De afmetingen zijn +/- 90cm b x 90cm d x 50 cm h.

Heeft u een standaard Trekkershut en misschien plek om zijn kleine broertje op een leuke plek neer te zetten? Stuur dan vóór 8 januari een e-mail aan info@degroenekoepel. Bij meerdere geïnteresseerden zullen we de Trekkershut verloten.