Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Terreinbijdragen 2018

Geplaatst op 22 december, 2017

We danken u ook dit jaar voor uw aansluiting bij het netwerk van Trekkershutten. De terreinbijdrage blijft ook dit jaar, behoudens een inflatiecorrectie van 1,4 %, gelijk.

Met uw bijdrage promoten wij het hele netwerk van Trekkershutten. Daarbij houden wij de beweging van de doelgroepen goed in de gaten. Volgens het trendrapport van het NRIT is vooral het afgelopen jaar het stijgende aantal buitenlandse bezoekers opvallend. We zetten onze marketing nu ook in om deze doelgroep te bereiken. Zo hebben we de website vertaald in Engels, Frans en Duits.

En we hebben onlangs een instagramaccount [www.instagram.com/trekkershutten] geopend, waar we in de vier talen communiceren. Bent u ook actief op Facebook, Twitter en/of Instagram? Als het goed is, volgen wij u al. Volgt u ons ook?