Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Natuuractiviteiten door Kees Boele

Geplaatst op 9 januari, 2018

    

 

Graag maken wij u ook voor 2018 weer attent op de mogelijkheden om uw gasten een boeiende nachtvlinderpresentatie of andere leuke natuurexcursie aan te bieden, georganiseerd door “huisbioloog” Kees Boele van Natuurpresentaties.

Al zes seizoenen zijn er al tal van dergelijke avonden en excursies geweest. Het enthousiasme onder bezoekers, op deelnemende locaties en zeker ook bij Kees Boele is onverminderd groot, zodat wij er eigenlijk niet meer mee kunnen stoppen!

Bent u aangesloten bij De Groene Koepel, kunt u gebruik maken van speciale (gereduceerde) tarieven:

  • € 150,- voor de Nachtvlinderpresentatie (vooraf een presentatie op PowerPoint, als het donker wordt nachtvlinders kijken op het witte doek);
  • € 100 voor een tweede activiteit b.v. een middagexcursie bloembezoekers, libellen, eetbare wilde planten, vleermuizen of een landschapswandeling;
  • hierbij komen alleen nog reiskosten (€ 0,19/km), waarbij een enkele reis gerekend wordt als het een serie bezoeken op verschillende (natuur-)kampeerterreinen betreft, en een retour als er vanuit Tilburg heen en weer gereden moet worden
  • eventueel kunt u uw gasten/kampeerders natuurlijk om een kleine bijdrage vragen (of een potje neerzetten voor een vrijwillige bijdrage).

Inmiddels zijn de eerste nachtvlinderbelevenissen geboekt. Zodra een boeking binnen is, wordt deze gepubliceerd op https://www.natuurpresentaties.nl/excursiekalender/ en kan gekeken worden of combinaties mogelijk zijn (i.v.m. beperking van te betalen reiskostenvergoeding).

Data niet beschikbaar (stand 09-01-2018) : 19 – 20 mei, 10 – 25 juli, 28 juli, 13 – 16 augustus

Voor informatie en boeking kunt u contact opnemen met Kees Boele, tel. 06-197 820 91, info@natuurpresentaties.nl.

De agenda van de Nachtvlinderpresentaties en natuurexcursies wordt ook op de website van Natuurkampeerterreinen en Trekkershutten vermeld.