Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Man voor Trekkershut Pod in de bossen.

Deel dit bericht

Vacature webmaster

Geplaatst op 16 januari, 2018

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur zoekt een creatieve en georganiseerde webmaster, voor de online uitingen en achterliggende CMS-systemen rondom de Natuurkampeerterreinen, GroepsNatuurkampeerterreinen, Trekkershutten, en De Groene Koepel in het algemeen.

Standplaats: Nieuwegein
16-20 uur per week

Ben jij een kampeerder met een groen hart en heb je ervaring met het ontwikkelen en bijhouden van websites, apps, en CRM- en CMS-systemen? Werk je graag in een klein team en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Misschien ben jij de digitale duizendpoot die we zoeken!

Kijk hier voor meer informatie.