Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Onkruid vergaat (wel)

Geplaatst op 5 april, 2018

Op weg naar volledig chemievrij beheer van uw kampeerterrein, maken wij u graag nog eens attent op de website OnkruidVergaat.nl, waar u veel praktische tips kunt vinden. Op basis van de Green Deal Recreatie dient het gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen per 2020 tot het verleden te behoren. Wacht u echter niet tot die tijd, maar neem nú al stappen. Heeft u hier vragen over, neemt u gerust contact met ons op voor advies en ondersteuning (narda@degroenekoepel.nl). Of bezoek één van de regiobijeenkomsten die dit voorjaar op diverse locaties in het land georganiseerd zullen worden. De data en locaties worden binnenkort op het beheerdersportal gepubliceerd.