Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Lentefeest & Duurzaamheidsmarkt

Geplaatst op 18 april, 2018

Op zondag 3 juni organiseert het Natuurkwartier in Nieuwegein haar jaarlijkse Lentefeest. Een dag actief in de buitenlucht, met veel leuke doe-activiteiten voor jong en oud. Er worden schapen geschoren, de poldermolen mag beklommen worden en je kunt aan de slag met potscherven bij Museum Warschenhoek.

Voor het eerst is komt er ook een duurzaamheidsmarkt op het Lentefeest aanwezig. Hier kun je ideeën opdoen om zelf actie te ondernemen voor een beter, gezonder en socialer leven. Kom ook naar onze stand op de markt en doe mee met de quiz. Je ontvangt dan een gratis Vogelherkenningskaart!

Locatie: Natuurkwartier te Nieuwegein
Datum en tijd: zondag 3 juni tussen 11.00 en 16.30 uur
Entree: gratis

Kijk hier voor meer informatie.