Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Drie keer prijs voor Green Choice

Geplaatst op 23 april, 2018

Onze samenwerkingspartner Green Choice (met wie wij, samen met Sportstroom, Kampeerstroom hebben ontwikkeld), heeft zaterdag voor de derde week op rij een prijs ontvangen. Na de Award voor meest duurzame merk van Nederland door de Sustainable Brand Index én (voor de 4e keer) de Award voor meest klantgerichte energieleverancier, werden zij zaterdag jl. door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017. ‘Wij zijn drie dubbel en dwars trots’ aldus Green Choice en daar sluiten wij ons, als samenwerkingspartner, bij aan! Van harte gefeliciteerd Green Choice!

Meer informatie over Kampeerstroom vindt u op het beheerdersportal (downloads/collectieve inkoop). Wilt u weten welke kostenbesparing Kampeerstroom u zou kunnen opleveren, kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij acceptatie wordt de overstap van oude naar nieuwe (groene) stroomleverancier voor u geregeld.

Samen maken wij Nederland groener!