Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Meer omzet door reviews

Geplaatst op 7 mei, 2018

De laatste jaren zijn ervaringen van andere mensen steeds belangrijker geworden bij het maken van een keuze. Wij laten ons niet meer (alleen) leiden door informatie van de aanbieder, maar willen weten of deze informatie juist is, en wat anderen van de locatie vonden. Door goed gebruik te maken van reviews, kan een miljoenenpubliek worden bereikt! VisitBrabant organiseert in mei een tweetal trainingen rondom dit thema; één in ’s Hertogenbosch (15 mei) en één in Breda (28 mei). De training is gericht op de medewerker(s) die verantwoordelijk is voor het reageren op reviews en het terugkoppelen van de inzichten uit reviews naar management. Voor meer informatie en aanmelden, kijk op de website van VisitBrabant.