Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Uitbaters in Vlaanderen ontvangen € 1,5 miljoen voor betere logiesinfrastructuur

Geplaatst op 19 juli, 2018

Afbeeldingsresultaat voor toerisme vlaanderen toegankelijkheid

64 recreatiebedrijven in Vlaanderen (waaronder een 3-tal Trekkershutten locaties) krijgen financiële steun om werk te maken van structurele verbeteringen. Een deel daarvan is ingezet op inclusieve infrastructuur, die ook toegankelijk is voor mensen met een beperking. Het gaat dan onder andere over aangepaste verblijfsruimten, aangepast sanitair en een geheel toegankelijke basisketen. “Elke Vlaming moet op vakantie kunnen gaan in eigen land, ook als je een beperking hebt”, zegt Weyts. Voor 2018 is de subsidie vergeven. Het loont de moeite om de website van Toerisme Vlaanderen in de gaten te houden voor de subsidiemogelijkheden voor volgend jaar. Een lijst van nuttige adressen (diensten en bedrijven die kunnen helpen met de praktische invulling) rondom het thema toegankelijkheid vindt u hier ook.