Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel dit bericht

Natuurexcursies

Geplaatst op 29 januari, 2019

Wilt u uw gasten een natuurexcursie aanbieden? Vanaf 2012 werken wij samen met Kees Boele, onze ‘huisbioloog’. Wij begonnen met het organiseren van nachtvlinderavonden, in samenwerking met Kees en de Vlinderstichting (en met behulp van subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds). Een soms hands-on ontmoeting met de mooiste vlinders en andere dieren die ’s nachts op het kampeerterrein rondvliegen. Gasten waren zo enthousiast, dat wij deze activiteit daarna jaarlijks op de agenda hebben gezet. Dus ook in 2019 kunt u Kees weer ‘boeken’. Maar er is veel meer mogelijk. Van vroege vogels tot libellen en vlinders. Landschapsexcursies op of rond de locaties. Of speuren naar eetbare wilde planten: wandelen, proeven, ruiken en uiteraard zelf aan de slag met molsla, vogelmuur en klaverbloempjes.

Kosten zijn € 150 excl. BTW incl. promotieposter excl. reiskosten (2e aansluitende activiteit € 80,-). Wilt u deze investering terugverdienen? Trek meer gasten met gerichte promotie (wij zetten de activiteit in ieder geval al op de website-agenda’s van Natuurpresentaties, de Vlinderstichting en Trekkershutten). U kunt uw gasten voor deelname natuurlijk ook een kleine bijdrage vragen.

Reserveringen en/of informatie direct bij Kees (Natuurpresentaties): info@natuurpresentaties.nl.