Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701

info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Deel deze pagina

  Bestel nu de Trekkershuttenkaart 2018!

Op de overzichtskaart vind je alle Trekkershutten in de Benelux. Op deze uitgave staan de locaties van alle Trekkershuttenlocaties in de Benelux aangegeven met hun contactgegevens. Zo kun je onderweg ook zonder smartphone altijd een Trekkershut vinden.

Ga je een meerdaagse wandel- of fietstocht maken? Op de kaart zijn ook de Lange Afstand Wandelpaden (LAW), Grote Routepaden (GR) en Landelijke Fietsroutes (LF) aangegeven.

Je kunt de Trekkershuttenkaart 2018 bestellen voor € 3,95. Deze komt in de laatste week van januari 2018 uit.


Bestellen

Je kunt de overzichtskaart bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ervoor kiezen om te betalen via iDeal, met Paypal, of door een digitale factuur aan te vragen. Belgische vakantiegangers kunnen tevens betalen met Mister Cash.

Please note that this publication is in Dutch.

De ingevoerde gegevens worden automatisch doorgevoerd in ons systeem. Controleer daarom goed of deze correct zijn. De Groene Koepel is niet verantwoordelijk voor foutief ingevoerde adresgegevens.

Bedankt voor je bestelling en natuurlijk een fijne vakantie gewenst!