Trekkershut in de winter - de Ecolodge Barelio

Hoewel ik zeker niet vies ben van een beetje winterkamperen hier en daar kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die het liever iets warmer of iets luxer in het koude seizoen willen hebben. Gelukkig zijn er heel wat opties om alsnog een beetje dat kampeergevoel te hebben, zonder dat je daarbij in de vrieskou in een tentje hoeft te liggen. Een paar jaar geleden maakte ik er voor het eerste kennis mee: het diverse aanbod hutjes en huisjes van Trekkershutten. Afgelopen weekend ging ik samen met Niels en Pizza op pad om een nachtje te slapen in de Tiny House Ecolodge Barelio, de nieuwste trekkershut op Landgoed de Barendonk in Beers in Noord-Brabant.

Lees de hele blog op de website van Expeditie Kram.

Ecolodge Barelio op Landgoed de Barendonk

3w Media Eindhoven
Fiets
a