Kies je comfort

Wat heb je nodig tijdens je fiets- of wandeltocht? Kies de Trekkershut die bij je past.

Alle Trekkershutten hebben in ieder geval een bed met matras en hoofdkussen voor het aangegeven personen. Ook staat er een tafel en stoelen klaar. Overal is electriciteit aanwezig.

De basic Trekkershutten zijn bij uitstek geschikt tijdens een trektocht. Dan heb je niet veel meer nodig dan een bed en een stoel om goed uit te rusten.  Bij de basic Trekkershut maak je gebruik van het sanitair op de camping. Water haal je met een jerrycan. Je laat de hut bij vertrek bezemschoon achter als je weer verder gaat fietsen of wandelen, op naar de volgende Trekkershut! 

Wil je liever je eigen sanitair in de hut of in een persoonlijke unit naast de hut, kies dan een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in ieder geval een eigen WC, soms ook een douche. Er is stromend (koud) water en vaak een keukentje of gootsteen. 

In de kenmerken bij elke Trekkershut staat wat je er aan inventaris kunt aantreffen. Met de extra zoekfilter kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in uw Trekkershut hebt. 

3w Media Eindhoven
Fiets
a