KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Een Trekkershut past precies bij de sfeer van een fiets- of wandelvakantie, zonder dat je al te veel hoeft mee te nemen. Alle Trekkershutten staan op (natuur)campings, jachthavens of landgoederen en zijn per nacht te boeken. Je hebt het comfort van een huisje én je geniet van het buitenleven.
Reserveer je hut van tevoren, dan weet je zeker dat je er terechtkunt.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ook de locaties waar ze staan verschillen onderling. Hou je van rustige natuurcampings of overnacht je het liefst op een plek waar een eetgelegenheid in de buurt is? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook het voorzieningenniveau van de hutten is niet overal hetzelfde. Er zijn basic Trekkershutten en Trekkershutten met meer comfort.

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Comfort Trekkershutten

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. Ook deze hutten laat je bezemschoon achter.
  

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten bekijken? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is.
Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

Een fiets- of wandelvakantie plannen

Als je een meerdaagse tocht gaat maken, met de fiets of met een wandelrugzak, kun je letterlijk alle kanten op. Of je nu twee dagen gaat of drie weken, er zijn allerlei websites en organisaties die je kunnen helpen met het uitstippelen van een fijne route.

Fietsen

  

In Nederland en België bestaan verschillende lange-afstandsroutes die je langs de mooiste plekken voeren. Wil je liever zelf een route uitstippelen, dan zijn de knooppuntennetwerken heel handig. En zoek je fietsvriendelijke horeca? Daar is een lijst van!

LEES MEER

Wandelen

  

Ook voor wandelaars zijn er mooie lange-afstandsroutes, die je in delen of meteen - hup - in zijn geheel kunt lopen. In België heb je de Grote Routepaden (GR) en in Nederland de LAW-routes en streekpaden. Leuk zijn de rustpunten onderweg (ook voor fietsers!).

LEES MEER

Fiets
a