KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Er zijn meer dan 200 Trekkershutten in de Benelux te huur, dus er is keuze genoeg! Nagenoeg alle hutten beschikken over verwarming, en op veel locaties mag je een vuurtje stoken buiten: heerlijk kamperen in de ontwakende natuur!

De hutten zijn per nacht te boeken, maar je kunt er ook de hele week blijven.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ze staan op alle denkbare locaties in de natuur. Wil je naar de hei of overnacht je het liefst aan het water? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook kun je kiezen hoe luxe je het wil hebben: van comfortabele designhutten tot avontuurlijke basic hutten. 

  

Comfort Trekkershutten

Een Trekkershut uit de comfortklasse beschikt tenminste over een toilet en soms een douche in de hut. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen en vaak van alles meer. Kijk bij de detailpagina van de hut naar wat je kunt verwachten. Veel hutten voelen als een hotelkamer midden in de natuur! 

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten in het netwerk zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is. Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

In een Trekkershut in de lente

In de voorjaarszon wandelen en fietsen, genieten van het frisse groen aan de bomen en de kleurige krokussen die er opeens lijken te staan. En dan 's avonds in een Trekkershut nog nagenieten met wat lekkers op tafel. Wie weet is het al warm genoeg om buiten de vuurkorf aan te steken en de sterrenhemel te bewonderen. 

Wil je er even op uit tijdens de lange weekenden van Pasen, Hemelvaart en Pinksteren of de hele meivakantie? Laat je inspireren door de verhalen van deze bloggers: 

Op fietsvakantie met een peuter of kleuter

Maak herinneringen en ga op fietsvakantie met je peuter of kleuter. Anoek vertelt je meer over hoe zij met haar dochter op pad gaat. Met haar tips ben je voorbereid voor een onvergetelijk avontuur.

'Of je nu een doorgewinterde fietskampeerder bent, of het is je eerste keer: een fietsvakantie met een peuter of kleuter is totaal iets anders dan een fietsvakantie met volwassenen. Met een beetje goede voorbereiding is het een fantastische ervaring voor zowel jou als je kind(eren). Zie het als een avontuur. En laat vooral alle verwachtingen die je vooraf hebt los.'

Lees meer

Slapen in een Trekkershut

Is dat hetzelfde als kamperen of lijkt het meer op een huisje huren? Blogger Lineke neemt haar kinderen mee naar Natuurkampeerterrein Thyencamp in Drenthe om daar achter te komen. 

'Onderweg naar Drenthe vraagt mijn oudste of zo’n hut nou hetzelfde is als een tent? De hut staat tenslotte op een Natuurkampeerterrein. Ik moet toegeven dat ik het eigenlijk niet goed weet. Ik leg uit dat ik denk dat het een soort huisje op een camping is. En uiteraard volgt daar achteraan al snel de vraag of er wifi is op de camping. We gaan het uitvinden.'

Lees meer

Onze eerste Trekkershutervaring

Als echte outdoorliefhebbers gaan Eline en Wouter graag de natuur in. Ze hebben op hun avonturen nu ook de Trekkershutten ontdekt. Dat smaakt hen naar meer! 

'Onze eerste kennismaking met de Trekkershutten was tijdens ons verblijf op Landgoed Barendonk waar we in een Tiny House sliepen. Het huisje kijkt uit op de campingplek waar ’s zomers tenten staan, maar nu vrijwel leeg was. Daardoor hadden we een prachtig uitzicht over de koeienweide en voelde het alsof we de plek helemaal voor onszelf hadden.' 

Lees meer

In de lente eropuit? Huur een Trekkershut!     Zoek & Boek

  

3w Media Eindhoven
Fiets
a