KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Er zijn meer dan 200 Trekkershutten in de Benelux te huur, dus er is keuze genoeg! Nagenoeg alle hutten beschikken over verwarming, en op veel locaties mag je een vuurtje stoken buiten: heerlijk kamperen in de ontwakende natuur!

De hutten zijn per nacht te boeken, maar je kunt er ook de hele week blijven.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ze staan op alle denkbare locaties in de natuur. Wil je naar de hei of overnacht je het liefst aan het water? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook kun je kiezen hoe luxe je het wil hebben: van comfortabele designhutten tot avontuurlijke basic hutten. 

  

Comfort Trekkershutten

Een Trekkershut uit de comfortklasse beschikt tenminste over een toilet en soms een douche in de hut. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen en vaak van alles meer. Kijk bij de detailpagina van de hut naar wat je kunt verwachten. Veel hutten voelen als een hotelkamer midden in de natuur! 

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten in het netwerk zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is. Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

In de lente eropuit? Huur een Trekkershut!     Zoek & Boek

  

Fiets
a