KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Er zijn meer dan 200 Trekkershutten in de Benelux te huur in het najaar, dus er is keuze genoeg! Nagenoeg alle hutten beschikken over verwarming en op veel locaties mag je een vuurtje stoken buiten. Wat de temperatuur ook is, in een Trekkershut zit je goed!

De hutten zijn per nacht te boeken, maar je kunt er ook de hele week blijven.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ze staan op alle denkbare locaties in de natuur. Wil je naar de hei of overnacht je het liefst aan het water? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook kun je kiezen hoe luxe je het wil hebben: van comfortabele designhutten tot avontuurlijke basic hutten. 

  

Comfort Trekkershutten

Een Trekkershut uit de comfortklasse beschikt tenminste over een toilet en soms een douche in de hut. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen en vaak van alles meer. Kijk bij de detailpagina van de hut naar wat je kunt verwachten. Veel hutten voelen als een hotelkamer midden in de natuur! 

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten in het netwerk zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is. Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

Vakantie in je mailbox

Altijd op de hoogte zijn over Trekkershutten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN

Een Trekkershut in het najaar

De bomen kleuren langzaam rood, geel en oranje, de bladeren knisperen onder je voeten, het bos staat vol paddenstoelen en je voelt de frisse herfstlucht in je gezicht. Aan alles zie, ruik en proef je: het is weer herfst. Tijd om je wandelschoenen aan te trekken of om op de fiets te stappen en de natuur in te gaan.

Na een heerlijke dag buiten stap je moe maar voldaan jouw Trekkershut binnen. Schenk jezelf een kop warme chocomelk of glas rode wijn in, plof neer op je veranda en geniet van het uitzicht. En als je goed oplet, zie je in de verte de reeën misschien wel voorbij springen.

Geniet dit najaar van het buitenleven en overnacht in een van onze houten Trekkershutten!

Hieronder vind je drie blogs, ter inspiratie. Ben je op zoek naar meer avontuur? Ga dit najaar dan eens kamperen!

Genieten van de herfst in een blokhut op de Veluwe

De herfst en winter zijn perfecte seizoenen voor een Trekkershut, vindt Liv Krake van Expeditie Kram. Zij verbleef een nachtje met haar vriend en hond Pizza in een hut op natuurcamping Beek en Hei in Otterlo, en dat beviel erg goed.

Het grote voordeel is dat je weliswaar midden in de natuur bent en slaapt, maar dat je wel over een fijn huisje mét verwarming beschikt.

Lees meer

Overnachten in een SkyNatureLodge op Natuurkampeerterrein De Klashorst: luxe kamperen?

In het vroege voorjaar of later in het najaar, wanneer de nachten lang en koud zijn, wil je misschien niet gaan kamperen in een tent. Dan is een Trekkershut ideaal: je bent buiten op een kampeerterrein én je hebt een warm bed klaar staan.

Akke van Kampeermeneer probeerde het uit en verblijf in de SkyNatureLodge op Natuurkampeerterrein De Klashorst.

Lees meer

Waarom kamperen deze herfstvakantie?

Kamperen in de herfstvakantie? Ik krijg soms rare blikken als ik vertel dat we dat gaan doen. ‘Dat is toch veel te koud!’ ‘Er is geen klap te beleven op de camping?’

De kou daar bereiden we ons goed op voor en verder is het echt genieten in de herfst in de natuur. Wat mij betreft is de herfst gewoon het mooiste seizoen van het jaar en dan wil ik buiten zijn.

Lees meer

Een huisje huren deze herfst? Boek een Trekkershut!     Zoek & Boek

3w Media Eindhoven
Fiets
a