KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Er zijn meer dan 200 Trekkershutten in de Benelux te huur in de winter, dus er is keuze genoeg! Nagenoeg alle hutten beschikken over verwarming, en op veel locaties mag je een vuurtje stoken buiten: goed voor het Kerstgevoel! De hutten zijn per nacht te boeken, maar je kunt er ook de hele week blijven.

Lekker genieten van de natuur en van de knusheid van je eigen houten huisje. Neem je Kerstversiering mee om de boel extra feestelijk te maken.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ze staan op alle denkbare locaties in de natuur. Wil je naar de hei of overnacht je het liefst aan het water? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook kun je kiezen hoe luxe je het wil hebben: van comfortabele designhutten tot avontuurlijke basic hutten. 

  

Comfort Trekkershutten

Een Trekkershut uit de comfortklasse beschikt tenminste over een toilet en soms een douche in de hut. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen en vaak van alles meer. Kijk bij de detailpagina van de hut naar wat je kunt verwachten. Veel hutten voelen als een hotelkamer midden in de natuur! 

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten in de winter zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is. Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.
  

Bekijk alle Trekkershutten

Bestel de Trekkershuttenkaart

Voor een overzicht van alle erkende Trekkershutten in de Benelux en de Duitse Eifel.
Handig voor onderweg!

Bestel de kaart

In een Trekkershut met de Kerst

Wie nog nooit in de winter in een Trekkershut heeft gezeten, zal blij verrast zijn over het gevoel van comfort. Het belangrijkst is natuurlijk dat je het gezellig hebt. Alle Trekkershutten zijn in de winter voorzien van een verwarming (op een enkele hut voor echte diehards na). Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Veel mensen vinden ‘winterkamperen’ in een Trekkershut juist fijn, omdat het zo lekker rustig is op de camping. Je combineert het buitengevoel met de luxe van een houten dak boven je hoofd. Je loopt zo de natuur in!

Hieronder vind je drie blogs van mensen die eerder in het najaar/winter in een Trekkershut verbleven.

  

Winterkamperen met kids in een Trekkershut

Kinderen vinden kamperen in de winter heerlijk! En in een Trekkershut blijf je warm en droog. Twee vriendinnen sliepen met hun 8-jarige dochters een nachtje in een Trekkershut op Landgoed De Barendonk en ontdekten een nieuwe hobby.

Lees meer

  

Genieten van de herfst in een blokhut op de Veluwe

De herfst en de winter zijn perfecte seizoenen voor een Trekkershut, vindt Liv Krake van Expeditie Kram. Ze verbleef een nachtje met haar vriend en hond Pizza in een Trekkershut op natuurcamping Beek & Hei en genoot van de rust om haar heen.

Lees meer

  

Overnachten in een Barelio in de winter

Een Barelio is een van de bijzondere typen Trekkershutten. Eerder trok Liv Krake van Expeditie Kram eropuit om een van de Lodges uit te proberen. Ze was blij verrast door het luxe huisje en de pracht van de omgeving.

Lees meer

In de winter eropuit? Huur een Trekkershut!

  

3w Media Eindhoven
Fiets
a