Wat zijn Trekkershutten?

Als je aan een Trekkershut denkt, heb je vast een beeld voor ogen. Wist je dat er vandaag de dag zo'n 750 Trekkershutten in het netwerk zijn aangesloten, variërend in grootte, comfort en voorzieningen? 

https://www.trekkershutten.nl/uploads/media/2019/11/collage-th-modellen-1024x768_5dd3c87092063.jpgSinds een paar jaar zijn er naast de oorspronkelijke type Trekkershutten ook andere modellen bijgekomen. Zo zijn er nu ook kleinere Trekkershutten voor twee personen met alleen een bed en grotere Trekkershutten met meer voorzieningen als toilet, keuken en steeds vaker een douche. De vormgeving van de hut is soms ook verrassend!

 

Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak, onderlaken en kussensloop.

Trekkershut® is een gedeponeerd handelsmerk van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. We controleren en bewaken de kwaliteit van de Trekkershutten in ons netwerk, zodat je als gast weet wat je kunt verwachten. Elk jaar geven we de Trekkershuttenkaart uit, met een up-to-date overzicht van alle aangesloten locaties met Trekkershutten.

 

Boek nu een Trekkershut

3w Media Eindhoven
Fiets
a