Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Terug naar zoeken Nieuwe zoekopdracht

Natuurkampeerterrein De Bulte Ten Arlo 5, 7921 VA Zuidwolde, Drenthe

Gemiddelde waardering
2 beoordelingen
Schrijf een review

Terreininformatie

Natuurkampeerterrein De Bulte is mooi gelegen met alle faciliteiten op korte loop- en fietsafstand. Zeer geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden.

19 toeristische plaatsen · 1,8 hectare · 1 Trekkershut(ten)

Open:
01/04-30/10
Telefoonnummer:
+31 (0)528-371730
E-mailadres:
info@debulte.nl
Website:
http://www.debulte.nl

Trekkershutten die aan uw zoekopdracht voldoen

Standaardhut

  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • honden toegestaan
  • hele jaar geopend
  • kooktoestel

Deze Trekkershut is geschikt voor 4 personen.

Tarief voor 2 personen: € 40,00
Tarief voor 3 personen: € 45,00
Extra kind: € 3,00
Toeristenbelasting: € 1,10
Verwarming: € 3,00
Hond: € 1,50

Hoogseizoen: € 50,00

Laagseizoen: € 50,00

Reserveer nu!

Informatie over dit terrein

Omgeving

Prachtig park gelegen aan de rand van de Ten Arloër Es. In een schilderachtig Drents buurtschap, met rietgedekte boerderijen, esgronden en bossen ten noorden van Zuidwolde en slechts 4 km van Hoogeveen. Uitvalsbasis voor o.a. Reestdal, Dwingelerveld, musea, galerieën en uitstekende eetgelegenheden. De Groene Lantaarn (Michelinster) is op loopafstand. Meer informatie

Natuurkampeerkaart
Dit terrein is een Natuurkampeerterrein. Om hier te overnachten heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Kijk voor meer informatie hierover op www.natuurkampeerterreinen.nl.

 • Natuur-kampeerterrein

Terrein

Zeer geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Tien velden met in totaal twintig ruime en rustige plaatsen met veel privacy. Zowel schaduw- als zonplekken. Trekkersveld in de boomgaard. Speelweide voor de allerkleinsten. Mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Nabij het kampeerterrein is viswater en met een beetje geluk sta je oog in oog met een ree.

Route

Navigatieapparatuur instellen op Hoogeveenseweg 2, Zuidwolde (Dr), bij stuw bordjes volgen. Uitgebreide routebeschrijving: http://debulte.nl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=9

Bereken uw route · Bekijk de locatie op de kaart

Contactgegevens

Carla den Brok en Peter Meuwese
Ten Arlo 5
7921 VA Zuidwolde
Drenthe

Tel: +31 (0)528-371730
info@debulte.nl
http://www.debulte.nl Facebook
Twitter

Tips!

Vlinders met vakantie? Natuurlijk!
Dit terrein doet mee aan het project ‘Vlinders met vakantie? Natuurlijk!’ van De Groene Koepel en De Vlinderstichting. Je vindt er een speciale vlindertuin met specifieke planten waar vlinders, bijen en insecten dol op zijn. Je kunt zelf ook deelnemen aan het project door vlinders te tellen en je waarneming door te geven via de app Vlinder Mee. Lees hier meer over het project.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Duurzaam beheer

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · spaarlampen · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

Kenmerken van dit terrein

 • wasserette op terrein
 • speelvoorzieningen op terrein
 • Wifi aanwezig
 • afstand halte openbaar vervoer / afstand 1,4 

Routes in de buurt

8/1,0 LF-route / afstand 63/2,5; 62/3,5 Knooppunt / afstand 52,69106 6,44082 GPS

Deel dit terrein

2 beoordelingen over Natuurkampeerterrein De Bulte

 • Beoordeling door Familie de Ruiter op 11-05-2015

  We hebben tijdens de mei vakantie de trekkershut gehuurd. Zelden hebben we zo' n mooi kampeerterrein gezien. Het is met zorg beplant en onderhouden. De trekkershut is zeer smaakvol ingericht.

 • Beoordeling door Mieke B. op 25-08-2014

  Mooie hut. We misten de kabouter op de veranda. Zou hier goed staan! Wij hebben het heerlijk gehad (ondanks de regen) Netjes, inclusief verwarming en schoon. Groot grasveld, speelmogelijkheden voor de kinderen en veel privacy. De wandeling naar het toilet is langer dan op een reguliere camping en je moet aardig lenig zijn om de bovenste bedden te bereiken.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Natuurkampeerterrein De Bultesterren waard.