Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Landgoed Old Putten Zuiderzeestraatweg Oost 65, 8081 LB Elburg, Gelderland

Gemiddelde waardering
3 beoordelingen
Schrijf een review

Terreininformatie

Op het schilderachtige Natuurkampeerterrein staan knusse Trekkershutten met veel ruimte rondom waar je heerlijk kunt ontbijten in de ochtendzon.

5,0 hectare · 3 Trekkershut(ten)

Open:
15/04-15/09
Hoogseizoen:
29/05-10/06 12/07-28/08
Telefoonnummer:
+31 (0)525-681938
Bij geen gehoor:
+31 (0)6-57200739
E-mailadres:
info@oldputten.nl
Website:
http://www.oldputten.nl

Trekkershutten

Comforthut

  • toilet
  • douche
  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • honden niet toegestaan
  • stromend water
  • kooktoestel

Deze Trekkershut is geschikt voor 4 personen.

Koelkast, potten & pannen, borden & bestek aanwezig. Twee aparte slaapkamers met 1-persoonsbedden. Kleine badkamer met toilet, wastafeltje en douche (douche werkt op muntjes van 0,50 cent). Twee houten standenstoelen + kussens voor buiten aanwezig, net als een picknicktafel. Mogelijkheid gebruik buitenkacheltjes/vuurkorven en verkoop kachelhout. Broodjesverkoop (zaterdagen & hoogseizoen).

Douche: € 0,50
Toeristenbelasting: € 1,20
Milieubijdrage € 0,50
Relax-vertrek: Verlenging verblijf op zondag in overleg mogelijk, indien hut vrij is. Kosten relax-vertrek met verlenging van 11.00 tot 16.00 uur: € 15,00.

Hoogseizoen: € 63,50

Laagseizoen: € 63,50

Reserveer nu!

Standaardhut 1

  • ingerichte keuken
  • honden niet toegestaan
  • kooktoestel

Deze Trekkershut is geschikt voor 4 personen.

De hut is ruimer dan een gemiddelde hut. Je hebt dus veel meer ruimte! De hut is 4 x 4 meter. Koelkast, potten & pannen, borden & bestek, kortom ingerichte keukenkastjes aanwezig. Er is ook een open legkast voor kleding. Twee houten standenstoelen + kussens voor buiten aanwezig, net als een picknicktafel. Mogelijkheid huur buitenkacheltjes/vuurkorven met zak hout. Broodjesverkoop (zaterdagen & hoogseizoen).

Schoonmaakkosten (indien er niet door de gast wordt schoongemaakt): € 20,00
Toeristenbelasting: € 1,20
Milieubijdrage € 0,50
Relax-vertrek: verlenging verblijf op zondag in overleg mogelijk, indien hut vrij is. Kosten verlenging van 11.00 tot 16.00 uur: € 15,00. Prijswijzigingen voorbehouden.

Hoogseizoen: € 45,00

Laagseizoen: € 45,00

Reserveer nu!

Standaardhut 2

  • ingerichte keuken
  • honden niet toegestaan
  • kooktoestel

Deze Trekkershut is geschikt voor 4 personen.

De hut is ruimer dan een gemiddelde hut. Je hebt dus veel meer ruimte! De hut is 4 x 4 meter. Koelkast, potten & pannen, borden & bestek, kortom ingerichte keukenkastjes aanwezig. Er is ook een open legkast voor kleding.
Twee houten standenstoelen + kussens voor buiten aanwezig, net als een picknicktafel. Mogelijkheid huur buitenkacheltjes/vuurkorven met zak hout. Broodjesverkoop (zaterdagen & hoogseizoen).

Schoonmaakkosten (indien er niet door de gast wordt schoongemaakt): € 20,00
Toeristenbelasting: € 1,20
Milieubijdrage € 0,50
Relax-vertrek: verlenging verblijf op zondag in overleg mogelijk, indien hut vrij is. Kosten verlenging van 11.00 tot 16.00 uur: € 15,00. Prijswijzigingen voorbehouden.

Hoogseizoen: € 45,00

Laagseizoen: € 45,00

Reserveer nu!

Informatie over dit terrein

Omgeving

Schilderachtig gelegen op landgoed (17 ha) op Veluwe bij Veluwemeer. Sinds 1878 familiebezit. Engelse landschapsstijl, oude laantjes, beek en gracht. Ligging aan wandel- en fietsroutes naar landgoederen en A Vogeltuinen. Historisch vestingstadje Elburg op 500 m. Supermarkt op 400 m. Veluwemeer op 2 km (zwemmen en kanoën). Boerderijwinkel en verse groenteverkoop vlakbij. Meer informatie

Service voor gasten in hut en op kampeerterrein:

Er zijn mogelijkheden voor het gebruik van allerlei voorzieningen, zoals koelkast, keukenset, boekenkast, slechtweeraccommodatie, kampvuurplaats, houtkacheltjes, etc. Vraag bij de receptie even naar de mogelijkheden. Nieuw vanaf 2014 is de mogelijkheid om je verblijf op zondag te verlengen. Normaal gesproken moet men de hut altijd uiterlijk 11.00 uur op de vertrekdag verlaten. In overleg (indien beschikbaar) is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding de hut op zondag nog wat langer te gebruiken (tot uiterlijk 16.00 uur). Informeer even bij de receptie naar de mogelijkheden.

Fietsen en wandelen
Fietsen en wandelen zijn erg geliefd bij de kampeerders van Old Putten. In de directe omgeving van Old Putten zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. De landgoederen Schouwenburg, Zwaluwenburg, Morren en Klarenbeek liggen vlakbij. Dat zijn bosrijke gebieden. Een bezoek aan de zandverstuiving, op ongeveer 6 kilometer afstand, is zeer de moeite waard. Dit oeroude glooiende gebied met wit zand en dennenbomen doet denken aan de ijstijd. De heide- en bosgebieden tussen ´t Harde en Epe zijn ook een aanrader.

Klik hier voor diverse wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein Landgoed Old Putten.

Cultuurhistorie
De oude Hanzestad Elburg (op 500 meter loopafstand) is in de loop der eeuwen nagenoeg in oorspronkelijke staat bewaard gebleven en er is dan ook een keur aan monumenten en bezienswaardigheden te genieten. Er is een toren die je kunt beklimmen, een oude touwbaan, vispoort, klooster, joods museum, etc. Het VVV organiseert regelmatig rondleidingen met gidsen. Op ongeveer 20 kilometer afstand ligt de Hanzestad Zwolle. Wil je het water op, dan is een tochtje met een Elburger botter op het Veluwemeer aan te raden. Hier kan men ook zwemmen en surfen.

Centrum Elburg
In het centrum van Elburg vind je tal van goed voorziene winkels. Dichterbij is zelfs een grote supermarkt. Er is een koopavond op vrijdag en een gezellige markt op dinsdagochtend. Tijdens het hoogseizoen is er braderie op woensdag en dikwijls worden allerlei andere evenementen georganiseerd. Elburg beschikt over meerdere restaurants, gezellige terrasjes, snackbars, etc. De VVV van Elburg brengt je graag op de hoogte.

Paardenliefhebbers
Voor de paardenliefhebbers is er manege Elburg. Naast paardrijlessen zijn er ook buitenritten, ponyrijden voor kinderen en huifkartochten. Ook zijn er regelmatig twee pony's op het kampeerterrein voor de kinderen.

Planten en kruiden
Liefhebbers van planten, kruiden en alternatieve geneeswijzen kunnen hun hart ophalen in de (gratis te bezoeken) tuinen van Dr. Vogel op het nabijgelegen landgoed Zwaluwenburg.

Natuurkampeerkaart
Dit terrein is een Natuurkampeerterrein. Om hier te overnachten heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Kijk voor meer informatie hierover op www.natuurkampeerterreinen.nl.

 • Natuur-kampeerterrein
 • Landgoed

Terrein

Knusse, ruime hutten met massiefhouten meubilair. Veel ruimte en privacy rondom hut. Bosrand in rug, vrij en weids zicht naar voren. Buitenkacheltjes, koelkast, vuurschalen, keukenset, boeken & spelletjes, ponyrijden, wandelingen met gids, zomeractiviteiten, verse broodjes, Veluwefiets. Lunchpauze gesloten. Receptie open: 14.00-17.00 uur. Uitchecken voor 11.00 uur. Borg: € 50.

Fietsers Welkom!

Route

A28 afsl 16 ’t Harde/N309 richting Elburg. Recht tegenover afslag Elburg-Vesting aan rotonde ingang landgoed. Vanaf A50 afslag Epe. N309 richting Elburg. Fietsend uit Elburg: Jufferenstraat, dan Zwolscheweg, aan einde rotonde over naar landgoed.

Bereken uw route · Bekijk de locatie op de kaart

Contactgegevens

Mw. Nicole A.Th. Rambonnet
Zuiderzeestraatweg Oost 65
8081 LB Elburg
Gelderland

Tel: +31 (0)525-681938
Bgg: +31 (0)6-57200739
info@oldputten.nl
http://www.oldputten.nl Facebook

Tips!

Ontdekkist
Op dit terrein vind je een ontdekkist, speciaal voor de jonge natuuronderzoekers.

Duurzaam beheer

Zonnecellen · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein · Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut · Moestuin/kruidentuin

Kenmerken van dit terrein

 • wasserette op terrein
 • zwemgelegenheid op, of in de buurt van, terrein
 • speelvoorzieningen op terrein
 • Wifi aanwezig
 • afstand halte openbaar vervoer / afstand 0,5 
 • fietsverhuur aanwezig

Op dit terrein vind je een ontdekkist, speciaal voor de jonge natuuronderzoekers.
Er is een lichte, zonnige slechtweeraccommodatie met boekenkast waar je kunt zitten en een boek of krant lezen of schuilen bij regen. Hier is ook een koelkast en diepvries.

Routes in de buurt

8/0,5; 1-2/3,0 LAW-route / afstand 9/0,5; 2/0,1 LF-route / afstand 02/1,0 Knooppunt / afstand 52,44061 5,84222 GPS

Deel dit terrein

3 beoordelingen over Landgoed Old Putten

 • Beoordeling door R. Bons op 24-08-2018

  inmiddels ben ik drie keer een midweek in een standaard hut geweest samen met m'n honden. Het is een heerlijke rustige plek om te zijn, mooie natuurlijke, goed verzorgde camping en hut, en vriendelijke behulpzame mensen. Met de hond ben je snel buiten de camping, alwaar je een mooie rondwandeling kunt maken, in de omgeving van het landgoed. Het oude pittoreske dorpje Elburg ligt op loopafstand van de camping, en onderweg kom je nog een supermarkt tegen. Kortom, ik kom hier zeker weer terug. R.Bons.

 • Beoordeling door Max op 28-02-2016

  Vorig jaar twee dagen in deze trekkershut verbleven. Ruime hut, maar niet goed schoon en een aantal matrassen waren kapot. Er werd een borg van 50 euro gevraagd en er was een eindcontrole. Dit was zeker niet passend bij de staat waarin we de hut aantroffen (wij hebben het netter achtergelaten dan het was). Het sanitair is erg slecht (sterk verouderd, niet goed schoon). Personeel niet erg vriendelijk.

 • Beoordeling door cornel op 09-07-2014

  De camping ligt net buiten Elburg, dus dat is gemakkelijk en je hebt er totaal geen hinder van. De hutten staan op een mooi groot veld. 's Nachts is het echt donker.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Landgoed Old Puttensterren waard.