Aangepaste openingstijden

19-03-2020

In ons netwerk zijn recreatiebedrijven in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland aangesloten. In elk land zijn verschillende maatregelen van kracht die ook effect hebben op jouw vakantie in een van deze landen. De maatregelen kunnen per dag worden aangescherpt. We proberen de berichten zo actueel mogelijk te houden.

De Nederlandse recreatiebranche is op dit moment (19 maart 2020) niet van overheidswege gesloten. Elk bedrijf zal zelf zijn maatregelen treffen. Het is daarom het beste om bij het bedrijf zelf na te gaan of je daar terecht kunt in hun Trekkershut. 

In België zijn per 13 maart alle recreatiebedrijven verplicht gesloten, behalve hotels. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 3 april.

In Luxemburg zijn per 13 maart alle recreatiebedrijven gesloten.

In Duitsland zijn toeristen niet meer welkom, campings en hotels gesloten.

Op deze pagina houden we de actuele maatregelen per regio bij. Kijk ook op de campingwebsites en social media van jouw camping voor de meest actuele stand van zaken.

Annulering
Als je annuleert vanwege het coronavirus, willen de recreatiebedrijven in deze verwarrende tijden zeker met je meedenken over een eventuele oplossing waar iedereen tevreden over kan zijn. In geval van annulering omdat je zelf of een van je reisgenoten ziek is, bekijk dan de voorwaarden van je eventuele annuleringsverzekering. 

3w Media Eindhoven
Fiets
a
3w Media Eindhoven
Fiets
a