Alle Trekkershutten op vernieuwde overzichtskaart

20-02-2020

De nieuwe Trekkershuttenkaart is uit. Deze geactualiseerde uitgave geeft een overzicht van alle Trekkershuttenlocaties per 1 januari 2020. Deze papieren kaart met de contactgegevens van alle bedrijven met Trekkershutten is nog steeds een gewild item. Hij is handig bij het vooraf plannen van een route. En onderweg kan zonder internetverbinding met de kaart altijd een Trekkershut worden gevonden. De overzichtskaart is te koop op de website www.trekkershutten.nl en in een aantal (reis)boekwinkels.

Trekkershutten
Een Trekkershut® is per nacht te huur, ideaal voor een fiets- en wandeltocht of voor een spontaan weekendje weg. Naast de welbekende eenvoudige Trekkershutten zijn er ook bijzondere hutten in het netwerk, qua design of met meer faciliteiten, zoals een keukentje of sanitair. De Trekkershutten staan op heel diverse locaties, van Natuurkampeerterreinen tot grote familiecampings. Zo is er altijd een Trekkershut te vinden met het gewenste comfort.

In aanvulling op de kaart staan op www.trekkershutten.nl de uitgebreide gegevens van alle Trekkershutten en de locaties. Steeds meer Trekkershutten zijn ook online te boeken via de website.

De Groene Koepel
Het netwerk van Trekkershutten wordt beheerd door Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

3w Media Eindhoven
Fiets
a
3w Media Eindhoven
Fiets
a