Gezocht: Enthousiaste vrijwilliger voor terreinbezoek Trekkershutten

08-02-2022

Woonplaats: Friesland, Groningen of Drenthe 

Tijdsbesteding: gemiddeld 2 dagen per maand, voornamelijk in de periode april t/m oktober 

Ben jij, net als wij, een buitenmens met hart voor natuur en duurzaamheid? Zoek je zelfstandig en inhoudelijk vrijwilligerswerk in een professionele organisatie en heeft het ondernemerschap jouw specifieke belangstelling? Draag jij de Trekkershutten en de kampeerbranche een warm hart toe en wil jij je inzetten voor het versterken van het netwerk op het gebied van kwaliteit en dienstverlening?  

Dan ben jij de regiomedewerker die wij zoeken voor de regio Noord Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe)! 

In deze boeiende vrijwilligersfunctie ben je de ‘verbindende schakel’ tussen de locaties en ons. Je plant zelfstandig iedere maand een aantal dagen of dagdelen in om de locaties op jouw jaarplanning te bezoeken en zorgt voor heldere verslaglegging. Je legt gemakkelijk contact en bent een gewaardeerd gesprekspartner voor de ondernemers op locatie. Heb je vragen, dan staan wij natuurlijk voor je klaar. 

Je maakt deel uit van een team van 14 enthousiaste regiomedewerkers waarin veel ruimte is voor collegiaal contact en gezelligheid. Twee maal per jaar komen wij bijeen op een van de aangesloten locaties. Daarnaast is er jaarlijks een bijeenkomst voor ondernemers, waar jij natuurlijk ook bij aanwezig bent. 

In deze functie kom je op de mooiste en soms ook afgelegen plekjes van Nederland! Daarom is het nodig dat je over een vervoermiddel en rijbewijs beschikt. Onkosten worden vergoed. 

Ben jij onze nieuwe regiomedewerker? Wij kijken uit naar jouw motivatie met CV. Deze kun je vóór 1 maart a.s. sturen aan Eelke Horselenberg (directeur), eelke@degroenekoepel.nl.  

Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar 030-6033701 en vragen naar Narda Blanken. 

3w Media Eindhoven
Fiets
a
3w Media Eindhoven
Fiets
a