Op vakantie in 2020

02-07-2020

Met de zomervakantie in zicht zijn de vakantieplannen de afgelopen maanden aangepast. Uit recent onderzoek is gebleken dat de helft van de Nederlanders die met vakantie gaan, in eigen land blijft.

In maart en april zijn veel geplande vakanties geannuleerd. De verblijfsrecreatiebedrijven moesten hun centrale sanitairgebouw sluiten. De oproep aan de Nederlanders was om alleen op pad te gaan indien noodzakelijk. In mei werden de noodverorderingen weer een beetje versoepeld. De Trekkershutten met eigen sanitair waren te boeken. Vanaf 15 juni zijn de sanitairgebouwen weer geopend, met een aangepast protocol. Hierdoor kunnen ook de Trekkershutten zonder sanitair weer worden geboekt. 

Beschikbare Trekkershutten
Omdat het meestal verplicht is om van tevoren te reserveren, zijn de boekingen van Trekkershutten toegenomen. In het nieuwe reserveringssysteem op trekkershutten.nl zijn zo'n 100 hutten direct online te boeken. Hier is een duidelijk stijging te zien. Ook de overige 650 hutten die via de camping zelf moeten worden gereserveerd, zijn al veel geboekt.

De verwachting is dat het door de toename van vakantiegangers in eigen land toch nog een druk vakantieseizoen gaat worden. Het is daarom aan te raden om op tijd een Trekkershut te reserveren. 

3w Media Eindhoven
Fiets
a
3w Media Eindhoven
Fiets
a