Kies een Trekkershut die bij je past

Overnacht tijdens je bezoek in een van de Trekkershutten in het gebied. Je hebt dan je eigen houten huisje midden in de natuur, op een camping of een landgoed. In de meeste regio’s zijn er veel te vinden, waardoor je eenvoudig van hut naar hut kunt trekken, te voet of met de fiets. Trekkershutten zijn daarom per nacht te boeken. Ze zijn natuurlijk ook heerlijk als je gewoon de hele week op dezelfde plek blijft! Reserveer je hut van tevoren, dan weet je zeker dat je er terechtkunt.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ook de locaties waar ze staan verschillen onderling. Hou je van rustige natuurcampings of overnacht je het liefst op een plek waar een eetgelegenheid in de buurt is? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook het voorzieningenniveau van de hutten is niet overal hetzelfde. Er zijn basic Trekkershutten en Trekkershutten met meer comfort.  

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Comfort Trekkershutten

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. Ook deze hutten laat je bezemschoon achter.
  

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten bekijken? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is.
Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

Bestel de Trekkershuttenkaart

Voor een overzicht van alle erkende Trekkershutten in de Benelux en de Duitse Eifel.
Handig voor onderweg!

Bestel de kaart

Ontdek de regio

Trekkershutten vind je in de hele Benelux en zelfs net over de grens in de Duitse Eifel. Laat je verrassen door de mooie natuur en de cultuurhistorie die zo dichtbij te vinden is.

Er even op uit? Huur een Trekkershut!    ZOEK & BOEK

  

3w Media Eindhoven
Fiets
a