Kies een Trekkershut die bij je past

Overnacht tijdens je bezoek in een van de Trekkershutten in het gebied. Je hebt dan je eigen houten huisje midden in de natuur, op een camping of een landgoed. In de meeste regio’s zijn er veel te vinden, waardoor je eenvoudig van hut naar hut kunt trekken, te voet of met de fiets. Trekkershutten zijn daarom per nacht te boeken. Ze zijn natuurlijk ook heerlijk als je gewoon de hele week op dezelfde plek blijft! Reserveer je hut van tevoren, dan weet je zeker dat je er terechtkunt.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ze staan op alle denkbare locaties in de natuur. Wil je naar de hei of overnacht je het liefst aan het water? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook kun je kiezen hoe luxe je het wil hebben: van comfortabele designhutten tot avontuurlijke basic hutten.

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk alle Basic Trekkershutten

  

Comfort Trekkershutten

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. Ook deze hutten laat je bezemschoon achter.
  

Bekijk alle Comfort Trekkershutten

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten bekijken? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is.
Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten

Bestel de Trekkershuttenkaart

Voor een overzicht van alle erkende Trekkershutten in de Benelux en de Duitse Eifel.
Handig voor onderweg!

Bestel de kaart

Ontdek de regio

De voorpret van een vakantie begint met het bedenken van waar je naartoe wilt gaan. Aan de keukentafel spreid je de Trekkershuttenkaart uit en bekijkt de mogelijkheden. Wil je een voor jou onbekende regio ontdekken? Ga je die lange afstandsroute volgen? Of wil je rust vinden in de natuur?

In dit netwerk vind je meer dan 700 Trekkershutten, verspreid over de Benelux en de Duitse Eifel. De afstanden van hut naar hut verschillen. Zo heb je de keuze om een mooie route uit te stippelen. Ontdek zo de mooiste plekken dicht bij huis.

Er even op uit? Huur een Trekkershut!    ZOEK & BOEK

  

3w Media Eindhoven
Fiets
a