Betuwestrand Recreatie

Beesd Gelderland

  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  • stempel-strandcamping
   Strandcamping
  Betuwestrand Recreatie

  Wat is het hier mooi! Komen jullie ook vakantie vieren op onze gezellige camping in de Betuwe? Vanaf de camping ben je in no-time  op de mooiste plekjes van Nederland. Je kijkt je ogen uit. 

  Komen jullie met vrienden of met kinderen? Het maakt niet uit, want het is elke dag een groot vakantiefeest voor jong en oud! Watersporten, zwemmen, zandkastelen bouwen, relaxen in The Zone, wandelen, een boek lezen... Je kunt het zo gek niet bedenken.

  Komen jullie ook dat heerlijke Betuwestrand vakantiegevoel beleven? Wacht dan niet langer, kies je favoriete accommodatie en verzeker jezelf van een vakantie in de Betuwe!


  Open van 29/03 t/m 28/09

  2 Trekkershutten
  27 hectare

  Trekkershutten

  Standaardhut 1

  4 | Hoogseizoen € 54,- | Laagseizoen € 54,-
  • kooktoestel
  Douche: € 0,80
  Warm water: € 0,20
   Vanaf € 54,-
  Contact aanvraag

  Standaardhut 2

  4 | Hoogseizoen € 54,- | Laagseizoen € 54,-
  • kooktoestel
  Douche: € 0,80
  Warm water: € 0,20
   Vanaf € 54,-
  Contact aanvraag

  Locatie

  Omgeving

  Streek & landschap

  Wat is het hier mooi! Komen jullie de omgeving van de Betuwe ook per fiets ontdekken? Bezoek de mooiste plekjes en geniet van de gezellige en sfeervolle dorpen en steden.

  Staan de bloesems en fruitboomgaarden in bloei? Je kijkt je ogen uit... 

  Willen jullie een mooie tocht maken? Wij weten de mooiste routes langs de prachtigste plekken en gezelligste dorpjes. Vraag gerust aan onze receptioniste welke routes zij jullie adviseren.

   

  De Lingeroute

  Een favoriet willen wij alvast met jullie delen, de Lingeroute! Deze tocht voert je langs de prachtige rivier de Linge, die altijd in beweging is met plezierbootjes en kano's, langs karakteristieke dorpjes en over dijken door de boomgaarden. Onderweg kan je stoppen op een van de heerlijke terrasjes voor een hapje of drankje.

   

  De BetuweStromen

  Ontdek de omgeving van de Betuwe eens vanaf het water en geniet van een prachtige kanotocht over de Linge.

  Je kunt een kano huren voor een hele dag of een dagdeel. Er zijn drie locaties waar jullie kunnen starten:

  • Enspijk
  • Leerdam
  • Geldermalsen

  Wist je dat je ook een combinatietocht kunt maken? Je vaart met de kano naar een afgesproken punt en fiets vervolgens terug naar de camping. 

  Wandelen

  Trek de wandelschoenen aan en ga op pad! Je raakt niet uitgekeken in de prachtige omgeving van de Betuwe. De veelzijdige omgeving heeft voor iedereen wat te bieden. Van prachtige boomgaarden en adembenemende landschappen tot gezellige dorpjes. Onderweg kun je even uitrusten op een gezellig terras met een hapje en drankje... Heerlijk!

   

  Onze tips...

  Een aanrader is een wandeling naar de Linge. Binnen een paar honderd meter sta je op de dijk die langs de Linge voert.

  Ook een bezoek aan Landgoed Mariënwaerdt mag je niet missen. Met o.a. een landhuis, diverse fairs, een landgoedwinkel, prachtige bossen en diverse eet- en drinkgelegenheden kijk je de ogen uit! 

  Nieuwsgierig naar deze en nog veel meer leuke wandelroutes? Er is een boekje met wandelkaarten op te halen bij onze receptie.

  Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

  Blauwevlag

  Het terrein

  Betuwestrand Recreatie is 27 hectare groot, waarvan 7 hectare water en 20 hectare grond. Er zijn 400 vaste staanplaatsen en 160 toeristische plaatsen. Daarbij beschikt Betuwestrand over een aantal gezinschalets, huurcaravans en Trekkershutten. Er zijn voldoende bomen aanwezig op ons terrein en al onze kampeerplaatsen hebben gras als ondergrond. Betuwestrand Recreatie is een echte familiecamping met een te gek animatieprogramma voor jong en oud!

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • KN 80

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Afvalscheiding

  Route beschrijving

  Betuwestrand Recreatie is makkelijk te bereiken per fiets en openbaar vervoer.

  A. Kraalweg 40
  4153 XC Beesd
  Gelderland
  GPS 5.18455 51.89863
  +31 (0)345-681503
  info@betuwestrand.nl
  https://www.betuwestrand.nl
  3w Media Eindhoven
  Fiets
  a