Camping Alkmaar

Alkmaar Noord-Holland

  • stempel-stadscamping
   Stadscamping
  Camping Alkmaar

  Onze gasten zijn rustgenieters. Je vindt bij ons geen kantine, nieuw speeltuintje word aan gewerkten en er is een tafeltennistafel. Barbecueën is (meer dan 15 cm boven de grond) toegestaan. De camping is opgedeeld in beschutte grasveldjes met elk ca. 10 staanplaatsen, voorzien van elektra (6 of 10 ampère). Er is een verwarmd toiletgebouw met een baby wasruimte en een invalidentoilet.


  Open van 01/03 t/m 30/09
  Hoogseizoen 30/04-08/05 26/05-29/05 04/06-06/06 01/07-01/09

  1 Trekkershut
  4 hectare

  Trekkershutten

  Trekkershut Basic

  4 | Hoogseizoen € 40,- | Laagseizoen € 40,-
  • kooktoestel
  Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
  Verplicht lakenpakket afnemen € 5,- per pakket
   Vanaf € 40,-
  Contact aanvraag

  Locatie

  Omgeving

  Camping Alkmaar is een groene camping van 4 ha, gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar en het schilderachtige dorp Bergen. Je kunt het ene moment genieten van de rustige natuur en de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap: de duinen, het strand, de bossen maar ook de polders. Het andere moment wandel je langs de pittoreske grachten en de cultuur in de binnenstad van Alkmaar. Kortom, een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes van zeer uiteenlopende aard.

  Het terrein

  Camping Alkmaar is een groene, ruim opgezette camping, rustig gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar (ca. 2 km), het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen (ca. 3 km), een prachtig duin- en bosgebied (ca. 3 km) en het Noordzeestrand (ca. 8 km). Het ene moment geniet u via de talloze fiets- of wandelroutes van de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap. Het andere moment dwaalt u langs de pittoreske grachten, talloze winkelstraatjes, indrukwekkende musea en sfeervolle terrassen van het oude stadscentrum van Alkmaar. Met zijn beroemde kaasmarkt elke vrijdagmorgen van april tot en met september. Ook is onze camping een prima uitvalsbasis voor andere uitstapjes van uiteenlopende aard, zoals een dagje Amsterdam, Volendam, Texel, de Zaanse Schans of bijvoorbeeld Enkhuizen. Bovendien ligt er binnen een straal van 2 km een golfbaan, tennisbaan, wiellerbaan, schaatsbaan en een zwembad is iets verder. Kortom, u zult zich geen moment vervelen! Onze camping biedt ruime groene plekken voor campers, caravans en tenten en er is een sfeervol strandje met uitzicht op de weilanden waar u kunt genieten van de ondergaande zon. Het toiletgebouw is verwarmd, schoon en modern. Er is Wifi over de gehele camping en gelegenheid tot het wassen en drogen van kleren.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • KN 6

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak

  Route beschrijving

  Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving.

  Bergerweg 201
  1817 ML Alkmaar
  Noord-Holland
  GPS 4.72394 52.64207
  +31 (0)72-5116924
  info@campingalkmaar.nl
  https://www.campingalkmaar.nl
  3w Media Eindhoven
  Fiets
  a