Jachthaven & Camping De Helling

Culemborg Gelderland

  • stempel-jachthaven
   Jachthaven
  • stempel-stadscamping
   Stadscamping
  Jachthaven & Camping De Helling

  Je vindt op de camping twee luxe Trekkershutten in de vorm van een wijnvat. De namen zijn dan ook heel toepasselijk: Rode Wijn en Witte Wijn! Iedere Trekkershut heeft een apart slaapgedeelte en een zitgedeelte waar ook geslapen kan worden wanneer de banken bij de eettafel uitgeklapt worden tot bedden. Bagage kan je kwijt in de opslagruimte onder het tweepersoonsbed. Tegen een meerprijs kan beddengoed gereserveerd worden. Met een lengte van 430 cm en een diameter van 230 cm een compacte maar zeer knusse overnachtingsplek.


  Open van 01/04 t/m 31/10

  2 Trekkershutten
  4 hectare

  Trekkershutten

  Witte Wijn

  4 | Hoogseizoen € 55,- | Laagseizoen € 55,-
   Bedlinnen: € 12,50 p.p.
   Borg: wij vertrouwen erop dat iedereen met liefde gebruik maakt van onze trekkershutten en vragen daarom geen borg.

   Waterkoker aanwezig. Gasten hebben toegang tot een gezamenlijk koelkastje.
    Vanaf € 55,-
   Contact aanvraag

   Rode Wijn

   4 | Hoogseizoen € 55,- | Laagseizoen € 55,-
    Bedlinnen: € 12,50 p.p.
    Borg: wij vertrouwen erop dat iedereen met liefde gebruik maakt van onze trekkershutten en vragen daarom geen borg.

    Waterkoker aanwezig. Gasten hebben toegang tot een gezamenlijk koelkastje.
     Vanaf € 55,-
    Contact aanvraag

    Locatie

    Omgeving

    Centraal in Nederland, midden in de Betuwse natuur met de gezellige historische binnenstad van Culemborg op loopafstand, ligt aan de Lek Camping en Jachthaven De Helling. Voor wie houdt van de stoere dijken van het Rivierengebied, de oude forten uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie en van kleine dromerige dorpjes en boomgaarden vol bloesem en fruit langs de meanderende wateren van het rivierengebied.

    Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

    Blauwevlag

    Het terrein

    Er zijn tal van fiets- en wandelroutes in de directe omgeving, sommige starten vanaf het campingterrein. Camping De Helling is daarmee een uitstekende uitvalsbasis om de verrassende Betuwe en het Rivierengebied te ontdekken.

    Camping De Helling is onderdeel van de Culemborgse jachthaven en ligt midden in de natuurlijke omgeving van de uiterwaarden bij rivier de Lek. En tóch is het met recht een stadscamping, want het sfeervolle, historische centrum van Culemborg met volop gezellige terrassen en restaurants, vind je op loopafstand. Op Camping De Helling wappert sinds mei 2017 de Blauwe Vlag, een internationale prijs voor een schoon en veilig terrein met goede sanitaire voorzieningen. Sinds 2019 hangt daar bovendien de Groene Wimpel naast, voor de extra inspanningen die De Helling doet rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  

    Dichtstbijzijnde knooppunten

    • KN 42

    Duurzaam beheer

    Waterbesparende douches - Groene energie - Zonnecellen - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein - Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut

    Route beschrijving

    De camping ligt aan de rivier de Lek nabij het pontveer naar Schalkwijk/Houten. Volg de ANWB-borden richting pontveer en bruine borden De Helling.

    Helling 2
    4101 AE Culemborg
    Gelderland
    GPS 5.221329 51.961567
    +31 (0)345-508930
    info@sjch.nl
    https://www.dehellingculemborg.nl
    3w Media Eindhoven
    Fiets
    a