Minicamping De Vasthi-Hoeve

Gersloot Friesland

  • stempel-boerencamping
   Boerencamping
  Minicamping De Vasthi-Hoeve

  Er zijn ruime kampeerplaatsen. Voor auto's is er een apart parkeerterrein. De Trekkershut is onderdeel van de camping. Het terrein is gedeeltelijk gedraineerd. E-fietsen kunnen gratis worden opgeladen. Speelterrein tegenover het terrein.


  Open van 01/04 t/m 01/11

  1 Trekkershut
  0.6 hectare
  10 toeristische plaatsen

  Trekkershutten

  Standaardhut

  4 | Hoogseizoen € 40,- | Laagseizoen € 40,-
  • kooktoestel
  Douche: € 0,50
  Toeristenbelasting: € 0,70
   Vanaf € 40,-
  Contact aanvraag

  Locatie

  Omgeving

  De minicamping is landelijk gelegen tussen de natuurgebieden De Deelen en parklandschap Oranjewoud. In de nabijheid is een open veld en bebossing. Vanaf de camping zijn er goede wandel- en fietsmogelijkheden. Op korte afstand van de Vasthi-hoeve zijn meerdere natuurgebieden van Staatsbosbeheer en It Fryske Gea. In de directe omgeving zijn goede watersportmogelijkheden. Eropuit met kano of boot kan voor je worden geregeld. Als sportvisser is dit deel van Friesland eveneens een belevenis.

  Het terrein

  Aan de overkant van de camping is een algemeen speelterrein, inclusief een voetbalveldje en een kabelbaan. Voor zwemmen kan men zich in het nabijgelegen open water, natuurbad en overdekte baden prima ontspannen. Op de mogelijkheden die Sportstad Heerenveen én schaats- & evenementenhal Thialf bieden kan eveneens worden ingegaan. In de Zuidoosthoek van Friesland zijn vele goede ateliers, galeries en beeldentuinen. Museum Belvédère is hét museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • KN 51

  Duurzaam beheer

  Afvalscheiding

  Route beschrijving

  Vanaf de A7 afslag 26a of 27 nemen. Volg de borden 'De Vasthi-hoeve'. Via de LF3 ter hoogte van Tijnje/Luxwoude richting Gersloot.
  Aengwirderweg 415
  8457 CB Gersloot
  Friesland
  GPS 5.95977 53.00433
  +31 (0)513-529479
  camping@vasthihoeve.nl
  http://www.vasthihoeve.nl
  3w Media Eindhoven
  Fiets
  a