Door de unieke beplanting heeft iedere plek veel privacy. Slenterend over het Natuurkampeerterrein komt u bij de kikkerpoel, waar kinderen kunnen spelen met schepnetjes. Kampvuurplaats, tafeltennistafel, diverse picknicktafels. Verwarmd sanitairgebouw met familie- en invalidendouche, kookgelegenheid. 'Huiskamer' met houtkachel. Unieke houtkacheltjes beschikbaar om bij uw eigen hut een vuurtje te stoken. Gratis wifi op het hele terrein.
VVV Apeldoorn > Het kloppende hart van de Veluwe. Met een inwonertal van meer dan 155.000 behoort Apeldoorn tot de top tien van Nederlandse steden
VVV Deventer > Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed!
VVV Zutphen > Historische hanzestand aan de IJssel
Stichting volkssterrenwacht Bussloo
Recreatiegebied Bussloo
Streekproductenwinkel boerderij "De Kolke"
Agrarisch cultuurgoed met o.a. koeknuffelen.
De verborgen tuinen van Bert Looman
Blote voetenpad
Thermen Bussloo
Pitch en putt golf Bussloo
De levenstuinen van het "Groot Hontschoten"
http://www.stichtingdoe.nl/eten-in-de-bolkhof/ Samen eten in onze plattelandskeuken
Het Natuur- en Blotevoetenpad
Wandel terug in de tijd. Zie, ruik, voel en eet: Wat aten de mensen in de Middeleeuwen, in de Romeinse tijd en in de Prehistorie. Hoe ziet de volledig ecologische permacultuur er uit? Beleef het op het Blotevoetenpad. Of maak er kennis mee middels het Natuurpad.
Wandelen over de dijk
Het Appense Schouwpad is onderdeel van de Veluwse Bandijk. Het dijkje werd in 1435 aangelegd en moest de noordelijke IJsselvallei beschermen tegen overstromingen vanuit het stroomgebied van de huidige Voorsterbeek.
Het wandelpad is 12 km lang en u loopt lans de Voorsterbeek en de landgoederen Beekzicht en Ekeby. Onderweg komt u o.a. langs prehistorische grafheuvels, de Huilende en de Lachende kolk, en het Juffersgat.
Langs de dijkroute kunnen flora en fauna voor aangename verrassingen zorgen. Dassen graven er burchten, grijze zandbijen nestelen in de dijkkruin, kroeskarpers jagen op diertjes op de plantrijke kolkbodems en reeën rusten uit in een dennenbosje rond de dijk.
Routekaartje van de wandeling stellen wij gratis beschikbaar.