Natuurkampeerterrein Raayerhof

Swalmen-Boukoul Limburg

  • stempel-natuurcamping
   Natuurcamping
  • stempel-natuurkampeerterrein
   Natuurkampeerterrein
  Natuurkampeerterrein Raayerhof

  's Morgens wakker worden in de natuur met het gefluit van vogels?

  Bent u te voet of per fiets op vakantie en zoekt u een slaapplaats? Kom dan genieten op Natuurkampeerterrein Raayerhof in Swalmen!

  The Pod (luxe!) is een houten trekkershut die in de zomer de hitte en in de winter de kou buiten laat. Door de isolatie hoort u weinig geluiden van buitenaf. Het raampje en de deur van een rolgordijn wat weinig daglicht doorlaat zodat u in de zomer niet om 6 uur van het daglicht wakker wordt. De specifieke vorm geeft het geheel een leuk uiterlijk. De fraaie houten afwerking binnenin en zeil op de vloer zorgen voor een behaaglijk gevoel.


  Open van 25/03 t/m 09/10

  1 Trekkershut
  2.5 hectare

  Trekkershutten

  Podge

  2 | Hoogseizoen € 57.50 | Laagseizoen € 57.50
  • verwarming
  Tarief voor één persoon: € 50,00

  Prijs is incl.Toeristenbelasting/Milieuheffing

  In de Podge aanwezig:
  1 persoons boxspring bedden 2 stuks .
  - Onderlaken en kussens met slopen
  - Voor te koken potten, bestek, porselein, kookplaatje en waterkoker koelkast.
  - Afwasborstel
  - Kussens voor de tuinstoelen en tuinstoelen

  Keukentje elders met magnetron en een aanwezig .

  Er is een mogelijkheid om bedlinnen te huren € 7,50 p.p.
   Vanaf € 57.50

  Locatie

  Omgeving

  Omgeven door weilanden en bossen bevindt het terrein zich aan de rand van het dorpje Boukoul, bij Roermond. Ruimte, groen en water met een rijke flora en fauna. In de omgeving van het Duits-Belgische achterland met veel fiets- en wandelroutes. Mooie tochten zijn ook te maken via de knooppuntenroutes vanaf Raayerhof. Ontdek de visvijvers, Nationaal Park De Meinweg, de golfbaan en de Maasplassen in de buurt. En de vrijbuiter op ongeveer 2 km vanaf het terrein.

  Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

  Fietsers-welkom
  wandelaars-welkom
  Fietsvriendelijk

  Het terrein

  Gelegen 100 meter vanaf het Pieterpad. Ook de Reitsmaroute en de LF3 route Arnhem-Maastricht zijn niet ver van het terrein.

  De douches zijn zeer ruim en het is mogelijk een wasje te draaien met de hand. Er is een overdekte fietsenstalling met e-bike oplaadpunten. Picknicktafel aanwezig. Gratis wifi.

  Als je wilt weten wat er nog meer is te doen in onze omgeving op het gebied van cultuur, historie en natuur, bezoek dan eens de website van de VVV Roermond. Of breng een bezoekje aan de VVV in het centrum van Roermond.

  Actief in de natuur

  De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten: verschillende wandeltochten zijn gebundeld in de wandelbox, waarbij je vanuit onze camping kunt starten. Het Pieterpad ligt op een steenworp afstand.

  Fiets-/wandelroutes
  Fietsers zijn binnen een klein kwartier in het Nationaal Park Meinweg, waar ze kunnen genieten van een prachtige route van 15 km (met goede bewegwijzering). Mooie routes zijn ook te volgen via de knooppuntenroutes. 

  Fietsen door de provincie Limburg is tegenwoordig niet meer alleen een rondje rijden langs een uitgestippelde route, maar meer een ontdekkingstocht geworden door dit mooie stukje Nederland. Heel wat fiets- en wandelroutes zijn aan elkaar geknoopt en via de knooppunten kom je langs vennen, bossen, rivieren en beekjes, akkers en weilanden.

  Nieuw zijn de routes in het noorden en midden van Limburg, waar het vlakke land van Peel en Maas is. In dit gebied is ook een netwerk van fietsvriendelijke hotels tot stand gekomen. Op de knooppunten van de wegen staat steeds een bord met een overzichtskaart van het gebied.

  Fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de VVV, evenals de wandelbox.

  Een mooie wandelroute is te vinden bij de Wandelgids Zuid-Limburg.

  Pieterpadroutes 
  Van oudsher lopen vele fanatieke wandelaars een gedeelte of zelfs de hele route van het prachtige Pieterpad. Dit pad loopt op enkele honderden meters afstand langs onze camping. Het Raayerhof biedt de echte Pieterpadder de mogelijkheid om van een goede en welverdiende nachtrust te genieten. Ook een echt Limburgs ontbijt is mogelijk. Raayerhof is dan ook bijzonder geschikt voor deze wandelaars om tijdens de wandeling aan te doen. Om zo weer fris en op krachten de route te vervolgen.
  www.pieterpad.nl.

  Bosbessenkwekerij
  Op een kleine kilometer afstand van Raayerhof ligt een mooie bosbessenkwekerij, verscholen in het groen. Je kunt hier genieten van de koffie en gebak en tevens de eigen producten zoals bosbessenjam en bosbessensiroop etc., maar uiteraard ook verse bosbessen kopen.

  Paardrijden
  Ruiters kunnen uitrijden in het Nationaal Park Meinweg (1800 ha), of in het uitgestrekte Elmpterwald en Brüggenerwald. en! Kijk bij 'Omgeving  

  Vissen
  Visfanaten kunnen binnenkort bij elk weertype de hengel uitwerpen en vissen op forel in Nederland. De ‘Oppe Drake Baek' is een speciaal aangelegde, stromende visrivier die deels overdekt is. Uniek in Europa. www.oppedrakebaek.nl

  Kanoën
  Natuurlijk Asselt organiseert kanotochten op onder andere de Asseltse Plassen: www.natuurlijkasselt.nl

  Kinderen
  .minder geschikt voor kinderen   Klik hier voor diverse wandelroutes in de omgeving van Natuurkampeerterrein de Raayerhof.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • LAW 9
  • LF 3
  • KN 89

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Zonnecellen - Andere vorm van duurzame energie, namelijk - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein - Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut

  Route beschrijving

  Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving.

  Raaystraat 10
  6071 NC Swalmen-Boukoul
  Limburg
  GPS 6.034748 51.207981
  +31620033061
  info@raayerhof.nl
  http://www.raayerhof.nl
  3w Media Eindhoven
  Fiets
  a