TREK-IN

De Duurzame Trekkershut

Hou je van buiten zijn, maar ook van luxe? Dan is de Trek-in zeker iets voor jou. In deze prachtig ontworpen hutten waan je je een koning(in) in de natuur. Eén nachtje is echt te kort: hier wil je langer blijven! En nog mooier: alle Trek-ins zijn duurzaam gebouwd.

WIL JE EEN OVERZICHT VAN ALLE TREK-INS?      BEKIJK ZE ALLEMAAL

Wat is een Trek-in?

Een Trek-in is een lichte, moderne Trekkershut, gebouwd van duurzame materialen en materialen uit sloopprojecten. Waar het materiaal vandaan komt, kun je lezen op een certificaat dat aanwezig is in elke hut. Er zijn drie soorten: de Trek-in, Trek-in Junior en de Trek-in Arrow. Afhankelijk van het type hut kun je er met twee tot zes personen in verblijven. Speciaal voor kinderen is er Otto Ooievaar die kinderen met op speelse wijze kennis laat maken met duurzaamheid en de natuur.

In alle Trek-ins vind je een badkamer, een keukentje en gigantische ramen waarmee de natuur zo naar binnen wordt gehaald. Kijk per locatie wat er precies aanwezig is in de hut van jouw keuze. Beddengoed is vaak te huur en als je in de herfst een kacheltje wilt, dan kun je daarop zoeken bij de extra zoekfilters.

 

Bekijk alle locaties met Trek-ins

  

  

  

WIL JE ALLE TYPEN TREKKERSHUTTEN ZIEN?      BEKIJK ZE ALLEMAAL

3w Media Eindhoven
Fiets
a