Trek-in, de duurzame Trekkershut

De Trek-in is de duurzame Trekkershut: een verantwoorde en luxe kampeergelegenheid in een bijzonder strak design. De Trek-in is onderdeel van het netwerk van Trekkershutten. Ze staan op negen locaties in Nederland.

De oorspronkelijke Trek-in is licht, ruim en bestaat uit duurzame materialen en materialen afkomstig uit sloopprojecten. Deze Trek-in is voorzien van een certificaat waarin wordt aangegeven wat de herkomst is van de gebruikte materialen. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde is de natuur heel dichtbij. Je kunt er met vier tot zes peronen in overnachten. 

  

De nieuwe Trek-in Arrow van dezelfde ontwerper is even bijzonder qua design. Hiervoor wordt alleen FSC-gecertificeerd, liefst Nederlands hout gebruikt. Ook de andere materialen doorstaan de ecologische duurzaamheidstest. Hier kun je met twee personen overnachten.

Overnachten in dit duurzame huisje is niet alleen goed voor je ecologische voetafdruk (ecological footprint), maar het is ook een bijzondere ervaring. Het warme hout zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Je slaapt dus gegarandeerd in een unieke accommodatie.

Speciaal voor de kinderen is er Otto Ooievaar. Otto laat de kids op een leuke en informatieve manier kennismaken met duurzaamheid en de natuur. 

3w Media Eindhoven
Fiets
a