Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

In iedere Trek-in woont een speciale vakantievriend voor de kinderen: Otto Ooievaar. Otto leert kinderen spelenderwijs wat duurzaamheid betekent, wat de duurzame aspecten van de Trek-in zijn en hoe je ook thuis duurzaam kunt zijn. In de Trek-in kunnen kinderen echt kennismaken met hun duurzame vakantievriend.

Ben je nu al nieuwsgierig naar Otto? Volg hem dan op Facebook. Of lees hier alvast zijn verhaal:

Hoi! OTTO DEF Web Groot

Ik ben Otto Ooievaar, een vriendelijke, avontuurlijke en stoere vogel. Mijn nest is gemaakt van restmaterialen uit de natuur, omdat ik vind dat je van alles weer iets nieuws kunt bouwen. Ik houd er dan ook niet van als mensen zomaar iets weggooien terwijl je het nog kunt gebruiken. Daarom ben ik ook graag in de buurt van de Trek-in, deze hut is namelijk helemaal gebouwd van gebruikte materialen! Bovendien kun je na het slopen van de Trek-in of mijn ooievaarsnest alle materialen wéér opnieuw gebruiken: Cradle to Cradle heet dat.

De hele wereld is voor mij een groot feest. Je kunt overal spelen en avonturen beleven: in het bos, op de camping, in het dorp en in de stad. Het liefst speel ik samen met kinderen. Ik vind het leuk om jullie verhalen te vertellen over de natuur. Om zoveel mogelijk kinderen te ontmoeten, ben ik altijd op reis. Je kunt me herkennen aan mijn blauwe rugzakje, waarin een landkaart en fototoestel zitten. Zo raak ik nooit de weg kwijt en kan ik via foto’s mijn trektocht met iedereen delen.

Zie ik je binnenkort in de Trek-in? Tot dan!

Groetjes Otto