Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Trek-in

Trek-inDe Trek-in is een duurzame Trekkershut, een verantwoorde en luxe kampeergelegenheid in een bijzonder strak design. De Trek-in is licht, ruim en bestaat uit duurzame en sloopmaterialen. Door de ramen aan de voor- en achterzijde is de natuur heel dichtbij. Je slaapt gegarandeerd in een unieke accommodatie. De Trek-in biedt slaapplaats aan vier tot zes personen, door twee tweepersoonsbedden en een uitklapbare slaapbank. De duurzame Trekkershut is voorzien van compleet sanitair (douche, toilet, wastafel) en een compleet ingerichte keuken met een twee- of driepits gasfornuis, koelkast, stromend water en keukeninventaris. Speciaal voor de kinderen is er Otto Ooievaar. Otto laat de kinderen op een leuke, informatieve manier kennismaken met duurzaamheid en de natuur.

Trek-in plattegrond

Trek-in Junior

Trek-in Junior-8De Trek-in Junior is het zusje van de Trek-in. Deze kleinere en eenvoudige variant heeft een bijzonder design en is gemaakt van duurzame en sloopmaterialen. Ook de natuurbeleving vanuit de hut wordt gecreëerd door grote glazen wanden. De Trek-in Junior is twee- tot vierpersoons. Ze heeft een tweepersoons hoogslaper en een zithoek die omgevormd kan worden tot tweepersoons slaapbank. Daarnaast is ze uitgerust met een compleet ingericht keukenblok (twee/driepits fornuis, koelkast, keukeninventaris) en toilet. Voor de douche kun je gebruikmaken van het sanitair op de camping.

Plattegrond


Bewaren