KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

In een Trekkershut op een Natuurkampeerterrein weet je vrijwel zeker dat je aan je rust toekomt. De hutten zijn per nacht te boeken, waardoor je eenvoudig van hut naar hut kunt trekken, te voet of met de fiets. Of je blijft gewoon de hele week op dezelfde plek! Reserveer je hut van tevoren, dan weet je zeker dat je er terechtkunt.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ook de Natuurkampeerterreinen hebben allemaal hun eigen karakter. Wil je graag dat er zwemwater in de buurt is, of wil je je hond meenemen? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook het voorzieningenniveau van de hutten is niet overal hetzelfde. Er zijn basic Trekkershutten en Trekkershutten met meer comfort.

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk de Basic Trekkershutten
op Natuurkampeerterreinen

  

Comfort Trekkershutten

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. Ook deze hutten laat je bezemschoon achter.
  

Bekijk de Comfort Trekkershutten
op Natuurkampeerterreinen

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten op Natuurkampeerterreinen zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is.
Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten
op Natuurkampeerterreinen

Bestel de Trekkershuttenkaart

Voor een overzicht van alle erkende Trekkershutten in de Benelux en de Duitse Eifel.
Handig voor onderweg!

Bestel de kaart

Wat zijn Natuurkampeerterreinen?

De Natuurkampeerterrein bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. De meeste zijn bescheiden qua omvang, met aandacht voor rust en privacy. Natuurkampeerders zijn over het algemeen rustzoekers. Daarom zul je hier geen last hebben van rumoerige speeltuinen, kantines, radio’s of auto’s op het terrein.

  

Eenvoudige voorzieningen

Verwacht geen badkamers met bubbelbaden, maar wel goede sanitaire gebouwen met toilet en stromend water op de terreinen. Vaak zijn er extra voorzieningen zoals mogelijkheden om vuur te maken of een slechtweervoorziening.

  

Kindvriendelijk

Ook kinderen voelen zich thuis op de Natuurkampeerterreinen. Vaak zijn er eenvoudige voorzieningen zoals een zandbak, schommel of soms ook een klimhut, trampoline of een zwemplas. Maar de grootste speeltuin is de natuurlijke omgeving, waar van alles te ontdekken valt.

Meer info over Natuurkampeerterreinen?  KIJK HIER

3w Media Eindhoven
Fiets
a