Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Door de grootte en diversiteit van het Trekkershuttennetwerk is er voor ieder wat wils, van recreatieparken met grote zwembaden tot rustige natuurcampings met veel groen. Om het zoeken naar een perfecte locatie te vereenvoudigen, kun je op de volgende themastempels selecteren in onze zoekmachine:

Natuurcamping
Natuurcamping
Een natuurcamping heeft een natuurlijk karakter met ruime plekken en voldoende groen.

 

Natuurkampeerterrein
NatuurkampeerterreinKamperen op een Natuurkampeerterrein is kamperen in de meest pure vorm. In vergelijking met de meeste familiecampings onderscheiden de terreinen zich o.a. door een natuurlijke ligging, kleinschaligheid, ruime plekken, respect voor rust, kindvriendelijkheid, geen vaste plaatsen en oog voor duurzaamheid. Voor een overnachting op een Natuurkampeerterrein heb je de natuurkampeerkaart nodig. Kijk voor meer informatie op www.natuurkampeerterreinen.nl.

Boerencamping
BoerencampingDeze camping ligt op/bij een werkend of voormalig boerenbedrijf.


Jachthaven

JachthavenEen haven waar pleziervaartuigen aan steigers of aan de kade liggen. Voorzieningen als douches, toiletten en een winkeltje zijn meestal aanwezig.


Strandcamping

Strandcamping Deze camping ligt op maximaal 5 km afstand van het strand.


Landgoed

LandgoedEen landgoed is een groot stuk grond van meerdere hectares landerijen, tuinen en een buitenplaats met daarop vaak een landhuis, grote boerderij, kerk of kasteel. Kijk voor meer informatie op www.landgoederen.net.


Stadscamping

StadscampingDeze camping ligt op maximaal 5 km afstand van een stad.

 

Provinciaal domein
Provinciaal DomeinGrote natuur- en recreatiegebieden in Vlaanderen. Te midden van de natuur vind je hier diverse voorzieningen als golfbanen, zwembaden, wandel- en fietsroutes, campings en horecagelegenheden.


Camping/Recreatiepark/Bungalow

BungalowparkIn deze categorie vind je over het algemeen de grote campings, vaak met horecafaciliteiten en recreatieaanbod.

Overig
OverigAlle locaties die niet passen in bovenstaande categorieën.

Bewaren