Over ons

Een trekkershut is meer dan een basic verblijfplaats. Het is een plek om je terug te trekken in de natuur. Om op adem te komen en jezelf los te weken van het overweldigende, alledaagse leven. Of je nu alleen gaat, met je partner, gezin of vrienden, in een trekkershut ervaar je wat vrijheid écht is.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de eenvoud van een trekkershut. Of je nu een verblijfplaats zoekt tijdens een meerdaagse fiets- of wandeltocht, een plek om in alle rust te werken of een slaapplek voor een lang visweekend. Een trekkershut is in elke situatie ideaal. Daarom laten we je er graag mee kennismaken. En ook met ons.  

Wij zijn de eigenaren van Trekkershutten.nl

Jacoline en Maarten van Rooijen

"In januari 2024 hebben wij samen met Dian en Danielle Trekkershutten.nl overgenomen. Een logische keuze als je bedenkt dat onze ouders de eigenaren zijn geweest van verschillende campings. Met trekkershutten uiteraard! Wij geloven erin dat iedereen blij wordt van een trekkershut. Want wie wil er nu niet voor een klein prijsje overnachten in de natuur?"

Dian en Danielle van den Heuvel

"Als eigenaren van Kriemelberg Bushcamp in Ermelo ontvangen we dagelijks gasten die in een van onze trekkershutten verblijven. Daarom weten we als geen ander wat gasten belangrijk vinden. Op Trekkershutten.nl vind je dan ook alleen maar trekkershutten die kwalitatief in perfecte staat zijn, zodat je als gast niet voor verrassingen komt te staan."

Fiets
a