KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Overnacht tijdens je bezoek aan de Veluwe in een van de vele Trekkershutten in het gebied. Je hebt dan je eigen houten huisje midden in de natuur, op een camping of een landgoed. De hutten zijn per nacht te boeken, waardoor je eenvoudig van hut naar hut kunt trekken, te voet of met de fiets. Of je blijft gewoon de hele week op dezelfde plek! Reserveer je hut van tevoren, dan weet je zeker dat je er terechtkunt.

Er zijn verschillende typen Trekkershutten en ook de locaties waar ze staan verschillen onderling. Hou je van rustige natuurcampings of overnacht je het liefst op een plek waar een eetgelegenheid in de buurt is? Je vindt deze informatie allemaal op de terreinpagina’s van de hutten. Ook het voorzieningenniveau van de hutten is niet overal hetzelfde. Er zijn basic Trekkershutten en Trekkershutten met meer comfort.

  

Basic Trekkershutten

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan. Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.

Bekijk de Basic Trekkershutten op de Veluwe

  

Comfort Trekkershutten

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. Ook deze hutten laat je bezemschoon achter.
  

Bekijk de Comfort Trekkershutten op de Veluwe

  

Alle Trekkershutten

Wil je alle Trekkershutten op de Veluwe zien? Klik dan op onderstaande button. In het kenmerkenoverzicht bij elke Trekkershut kun je zien wat er aan inventaris aanwezig is.
Met de extra zoekfilters op de zoek-en-boekpagina kun je zelf nog meer zaken selecteren die je graag in je Trekkershut aantreft.

Bekijk alle Trekkershutten op de Veluwe

Genieten op de Veluwe

Veel mensen gaan naar de Veluwe in de hoop een edelhert of zwijn te zien. Handig zijn de zeven wildobservatieplaatsen op de Hoge Veluwe. Vroeg in de ochtend of de avond maak je hier de meeste kans om wild te spotten.

Ben je nieuwsgierig naar de leefwijze van de dieren en wil je zeker weten dat je ze tegenkomt, ga dan mee op een van de vele wildexcursies die in het gebied worden georganiseerd.

Niet alleen de natuur maakt de Veluwe aantrekkelijk voor een verblijf, je kunt je ook dagenlang vermaken met het bezoeken van de aantrekkelijke Hanzesteden in het noorden (Elburg, Hattem en Harderwijk), het beroemde Kröller-Möllermuseum en de domeinen van Paleis Het Loo.

Meer info over de Veluwe

Er even op uit? Huur een Trekkershut!    ZOEK & BOEK

  

Fiets
a