Wat zijn Trekkershutten?

Trekkershutten zijn er in alle soorten en maten. Kies je voor een luxe Trek-in, een boomhut, een wijnvat of zo’n knusse Scandinavische blokhut? De keuze is aan jou! Trekkershutten vind je op campings, bij jachthavens, in natuurgebieden en op landgoederen, in de Benelux en in Duitsland. Altijd in of vlakbij de mooiste plekken in de natuur.

Het zijn houten huisjes die je per nacht kunt huren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een langer verblijf. De luxe Trekkershutten hebben eigen sanitair en uitgebreidere voorzieningen, bij de eenvoudig ingerichte hutten maak je gebruik van het sanitair van de camping. Of je nu wandelt, fietst, er even tussenuit wilt of een bijzondere vakantiebestemming zoekt: Trekkershutten zijn verrassend dichtbij en voor iedereen!

Trekkershut® is een gedeponeerd handelsmerk. We controleren en bewaken de kwaliteit van de Trekkershutten in ons netwerk, zodat je als gast weet wat je kunt verwachten. Je kunt een erkende Trekkershut herkennen aan het gevelbordje met het Trekkershuttenlogo.

Trekkershutten vind je door heel Nederland               BEKIJK ZE ALLEMAAL

Type trekkershutten

Er zijn heel veel verschillende typen Trekkershutten. Van de basic klassieke blokhutten tot hypermoderne Trek-ins en lodges, wijnvaten en Pods: er is voor ieder wat wils! Ben je op zoek naar een bepaald type hut, zoek dan via onderstaande blokjes. 

KIES DE HUT DIE BIJ JE PAST

Het voorzieningenniveau verschilt per type hut. We hebben alle hutten ingedeeld in twee categorieën: basic Trekkershutten en Trekkershutten met meer comfort.

BASIC TREKKERSHUTTEN

In een basic hut vind je de basisbenodigdheden voor een fijn verblijf: bedden met hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit (en vaak meer). Een slaapzak, kussensloop en onderlaken breng je zelf mee. Je maakt gebruik van het sanitair op de camping en water haal je met een jerrycan.
Bij vertrek laat je de hut bezemschoon achter.
 
 

Zoek alle Basic Trekkershutten 

COMFORT TREKKERSHUTTEN

Wil je liever je eigen sanitair in of bij de hut, kies dan voor een Trekkershut uit de comfortklasse. Je hebt dan in elk geval een eigen toilet en soms ook een douche. Er is stromend water en vaak een keukentje of gootsteen. 

Ook deze hutten laat je bij vertrek bezemschoon achter.  

 
Zoek alle Comfort Trekkershutten

Even eropuit? Huur een Trekkershut!

Fiets
a