Camping 't Meulenbrugge

Vorden Gelderland

  • stempel-natuurcamping
   Natuurcamping
  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping 't Meulenbrugge

  Uniek en luxe kamperen in één van onze geïsoleerde Kampeer Pods of Finkota-kampeervaten? Het is mogelijk bij camping `t Meulenbrugge. Ze zijn te vergelijken met een trekkershut, dus ideaal om te reserveren voor kortere periode voor wandelaars (v.b. Pieterpad) en fietsers, maar er kan natuurlijk ook gewoon langer in gekampeerd worden.


  Open van 01/04 t/m 01/11
  Hoogseizoen 04/07 - 15/08

  4 Trekkershutten
  4 hectare

  Trekkershutten

  Kampeerpod 1

  2 | Hoogseizoen € 50,- | Laagseizoen € 50,-
   Bedlinnen: € 7,50 p.p.
   Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
   Milieuheffing: € 0,75 p.p.p.n.
    Vanaf € 50,-

   Finkota kampeervat 2

   2 | Hoogseizoen € 45,- | Laagseizoen € 45,-
   • verwarming
   Linnengoed (opgemaakt bed): € 7,50 p.p.
   Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
   Milieuheffing: € 0,75 p.p.p.p.n.
    Vanaf € 45,-

   Finkota kampeervat

   2 | Hoogseizoen € 45,- | Laagseizoen € 45,-
   • verwarming
   Linnengoed (opgemaakt bed): € 7,50 p.p.
   Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
   Milieuheffing: € 0,75 p.p.p.n.
    Vanaf € 45,-

   Kampeerpod 2

   2 | Hoogseizoen € 50,- | Laagseizoen € 50,-
    Bedlinnen: € 7,50 p.p.
    Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
    Milieuheffing: € 0,75 p.p.p.n.
     Vanaf € 50,-

    Locatie

    Omgeving

    In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden, dat bekend staat om haar 8 kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt u camping `t Meulenbrugge. U kunt bij ons heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap. Onze camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs onze camping.

    Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

    Fietsers-welkom

    Het terrein

    De goed onderhouden velden en de inlandse beplanting zorgen ervoor dat u van dichtbij kunt genieten van de vele vogels en het natuurlijke groen met zijn prachtige geuren en kleuren. U heeft mooie uitzichten op onze boomgaard met 50 oud Hollandse appel- en perenrassen. Verder heeft u uitzicht op de neogotische Antoniuskerk met het heiligenbeeldenmuseum van het dorpje Kranenburg. Kortom een camping met een kleinschalig en vriendelijk karakter en daarom een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

    Onze camping is aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings, wij richten ons met name op mensen die op vakantie gaan zonder kinderen. De camping is 4 ha groot en heeft 109 ruime plaatsen met zowel zon als schaduw.

    Fiets en Wandelroutes aanwezig.`s Morgens komt er om 9.00 uur een warme bakker op de camping (vanaf Pasen). USB aansluiting voor opladen mobiele telefoon. Oplaadpunten voor electrische fietsen en verhuur van fietsen. 

    Dichtstbijzijnde knooppunten

    • LAW 9
    • LF 4
    • KN 56

    Duurzaam beheer

    Moestuin/kruidentuin - Waterbesparende douches - Groene energie - Zonnecellen - Andere vorm van duurzame energie, namelijk - Afvalscheiding - Andere vorm van duurzame afvalverwerking, namelijk - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein - Duurzaam materiaalgebruik in Trekkershut

    Route beschrijving

    Vanuit Zutphen: N319 Zutphen richting Vorden, Vorden doorrijden rotonde 2e afslag richting Ruurlo, na 2,5 km in S-bocht links Mosselseweg, deze weg 400 meter volgen, dan rechtsaf inrit `t Meulenbrugge. Vanuit Ruurlo: N319 Ruurlo richting Vorden, kranenburg door in S-bocht rechts Mosselseweg, na 400 meter rechtsaf inrit `t Meulenbrugge. Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving.

    Mosselseweg 4
    7251 KT Vorden
    Gelderland
    GPS 6.353824 52.105948
    +31(0)575-556612
    info@meulenbrugge-vorden.nl
    https://www.meulenbrugge-vorden.nl
    Fiets
    a