Camping 't Weergors

Hellevoetsluis Zuid-Holland

  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping 't Weergors

  Knus en eenvoudig overnachten kan perfect in de trekkershut. 't Weergors heeft een rode, groene en blauwe in de standaard uitvoering. Dat betekent dat de hut geen sanitair aan boord heeft, daarvoor maakt u gebruik van de centrale voorzieningen van de camping. U hoeft alleen zelf uw beddengoed en kook- en eetgerei mee te nemen. Indien nodig zijn deze spullen ook bij de receptie te huur. Nieuw in 2022 is de Polder Cabin.


  Open van 01/04 t/m 31/10

  2 Trekkershutten
  15 hectare
  200 toeristische plaatsen
  80 seizoensplaatsen

  Trekkershutten

  Polder Cabin

  2 | Hoogseizoen € 124,- | Laagseizoen € 97,-
  • toilet
  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • stromend water
  • kooktoestel

  Toeristenbelasting €1,23 ppp/n Nieuw in 2022! In dit eigenzinnige kleine huisje wil je toch meteen overnachten? Gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen, dubbel glas en full electric. In deze Polder Cabin heb je maximale verbinding met buiten. Kun je deze accommodatie per nacht huren? Ja! Echter wil je de Polder Cabin optimaal beleven, boek dan 2 nachten om helemaal tot rust te komen, uit te slapen en te genieten van het moois in en om Hellevoetsluis. De Polder Cabin is ingericht met een keuken, koelkast, toilet en warm water. Douchen doe je in het campingsanitairgebouw.

   Vanaf € 97,-

  Trekkershut

  4 | Hoogseizoen € 67,- | Laagseizoen € 58,-
  • verwarming
  • honden toegestaan
  • kooktoestel

  Warm water: circa € 0,12 per minuut Toeristenbelasting: € 1,23 Eet- en kookbenodigdheden via receptie te huur

   Vanaf € 58,-

  Locatie

  Omgeving

  De camping ligt dicht bij Hellevoetsluis, aan de dijk van het Haringvliet en naast het beschermde natuurgebied het Quackgors. Op loopafstand van de gezellige vestinghaven Hellevoetsluis. Op de camping is een à la carte restaurant met afhaalservice. Langer verblijf is ook mogelijk in onze overige verhuuraccommodaties.

  Deze locatie is erkend door of aangesloten bij

  Fietsers-welkom

  Het terrein

  Uw verblijf op camping 't Weergors begint met de huiselijke ontvangst in de receptie en minimarkt bij de oude boerderij. De drie oorspronkeijke Trekkershutten staan naast elkaar en centraal op het kampeerterrein, daarnaast is nieuw in 2022 de Polder Cabin. Het terrein biedt meer dan genoeg mogelijkheden om te ravotten en te sporten in bijvoorbeeld de speeltuintjes, het buitenfitnessterrein, bij de natuurlijke vijver en op het pannaveldje.

  Wij raden je zeker aan om met de kaart van Natuurlijk Voorne in de hand een tocht langs bijzondere en ambachtelijke agrarische bedrijven te rijden. Een andere aanrader is het buitendijkse fietspad naar Zuidland. Ook op de E-Bike zijn wij voorbereid. Zowel bij ons restaurant 't Karrewiel als bij de receptie zijn oplaadpunten beschikbaar. Houd je van wandelen? Het 70 kilometer lange Voornepad doorkruist het hele eiland en kun je in delen lopen. 't Weergors is een prima vertrekpunt voor een wandeltocht. Naar het oosten voor het open polderlandschap, naar het westen richting stranden van Voorne en de natuur.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • LF 1
  • KN 23

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Groene energie - Zonnecellen - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

  Route beschrijving

  Met de auto volg je de A20/A4 of A16/A15 in de richting Rotterdam-Europoort-Hellevoetsluis en vervolgens de N57. Hellevoetsluis is onderdeel van het fietsknooppuntennetwerk en gelegen nabij de LF1a. De camping bevindt zich ten westen van Hellevoetsluis.

  Klik HIER voor een uitgebreide routebeschrijving.

  Zuiddijk 2
  3221 LJ Hellevoetsluis
  Zuid-Holland
  GPS 4.11422 51.82964
  +31 (0)181-312430
  info@weergors.nl
  https://www.weergors.nl
  Fiets
  a