Caspershuus

De Heurne Gelderland

  • stempel-boerencamping
   Boerencamping
  Caspershuus

  In de boomgaard van de boerderij is een minicamping met 6-8 plaatsen en twee Trekkershutten. Caspershuus is beschikbaar voor mensen die willen genieten van de ruimte en de landelijke omgeving, maar ook van de boeiende historie die de boerderij te bieden heeft.

  Trekkershut Comfort

  De Trekkershut Comfort beschikt  over 4 één-persoonsbedden, tafel en stoelen, een toilet en een keukentje met de basisuitrusting. 

  Trekkershut Basic

  In de Trekkershut Basic staan 2 stapelbedden met kussens en matrassen, een tafel, vier stoelen en een tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles. Er is een jerrycan en een waterketeltje aanwezig, een paar pannetjes, serviesgoed en bestek.

  De sanitaire voorzieningen (douche. toiletten, wastafel) zijn in het toiletgebouw van de camping (60 m. van de hut). Daar is ook een aanrecht met koelkast, magnetron en wasmachine.

  Beide hutten hebben elektrisch licht en er zijn diverse stopcontacten.
  Slaapzakken, beddengoed en handdoeken moet u zelf meenemen.

  Toeristenbelasting € 1,35 p/n voor volwassenen vanaf 12 jaar


  Open van 01/04 t/m 31/10

  2 Trekkershutten

  Trekkershutten

  Trekkershut Comfort

  4 | Hoogseizoen € 80,- | Laagseizoen € 80,-
  • toilet
  • ingerichte keuken
  • rolstoeltoegankelijk
  • stromend water
  • kooktoestel

  Toeristenbelasting € 1,35 pp per nacht (vanaf 12 jaar) Huur en gebruik elect. kacheltje € 5,00 per nacht De hut is beperkt rolstoeltoegankelijk (bredere entree). Koelkast is aanwezig

   Vanaf € 80,-

  Trekkershut Basic

  4 | Hoogseizoen € 48,- | Laagseizoen € 48,-
  • kooktoestel

  toeristenbelasting € 1,35 pp per nacht (vanaf 12 jaar) elect.kacheltje te huur € 5 per nacht

   Vanaf € 48,-

  Locatie

  Omgeving

  In de omgeving van Caspershuus kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Zwembaden zijn in Aalten, Dinxperlo en Bocholt (D) te vinden. Het markante grensplaatje Dinxperlo, met o.a. het kleinste kerkje van Nederland is zeker een bezoek waard. Andere uitstapjes: Bredevoort, Montferland of in Duitsland naar Anholt met zijn kasteel en het Berenpark.

  Het terrein

  Caspershuus is een mooie vakantieboerderij in De Heurne. Het huis is geschikt voor 5 tot 18 personen bij overnachting en voor ca 60 personen overdag. Daarnaast is er in de boomgaard een minicamping met 6-8 kampeerplaatsen en 2 trekkershutten.

  Dichtstbijzijnde knooppunten

  • KN 58

  Duurzaam beheer

  Route beschrijving

  Komende vanaf Arnhem via de A12/E3: neem de afslag A18 (Doetinchem-Varsseveld). Hier neem je afslag 4 (N317, Doetinchem, Dinxperlo). Bij het bord Ulft linksaf de weg vervolgen richting Dinxperlo, de N317. Rotonde rechtdoor en dan na ongeveer 4 km linksaf richting de Heurne (afslag de Heurne). Bij de rotonde rechtdoor, na circa 6 km ligt aan de rechterkant Caspershuus.

  Caspersstraat 28
  7095 BT De Heurne
  Gelderland
  GPS 6.509574 51.900138
  +31 (0)26-3342296
  info@caspershuus.nl
  http://www.caspershuus.nl
  Fiets
  a